Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Wątek: Dobór oświetlenia głównie pod zdjęcia na białym tle.

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Krosno

Domyślnie Odp: Dobór oświetlenia głównie pod zdjęcia na białym tle.

Dopiero zaczyna

Dzięki bardzo przydatny link, na pewno się przyda.

Ogólnie biorę też pod uwagę teraz taką możliwość aby kupić lampy studyjne błyskowe.
    W cenie do 250zł na Allegro znalazłam np.
    http://allegro.pl/listing.php/search...C5%BC%C2%A0%3E
    Co myślicie o takich lampach? Czy to by mi wystarczyło? Którą z tych lamp warto wybrać?

Dopiero zaczyna

Trochę jeszcze poczytałam i popytałam i zastanawiam się dość mocno nad kupnem studyjnej lampy błyskowej MQ 200 Ws, dokładnie takiej -> Studyjna lampa błyskowa MQ 200 Ws od Fripers (3063121847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Podobno jest to już sprzęt nie byle jaki i można coś już z taką lampą zdziałać, jak widzicie to Wy?

Druga sprawa o którą chciałabym Was zapytać jest następująca, uprzedzam tylko, że może być to trochę naiwne i głupie pytanie ale koleżanka mi ostatnio tak podpowiedziała (nie wiem tylko czy żartowała czy mówiła na poważnie- zapierała się, że mówi na poważnie). Jak jej mówiłam o swoich problemach z zakupem odpowiedniego światła do zdjęć na białym tle.
    Powiedziała, że zamiast kupować wydawać mnóstwo pieniędzy na oświetlenie wystarczy, że wyszłabym na dwór, do ogródka i tam się rozłożyła z brystolem i zdjęcia powinny wyjść dobre jakościowo na białym tle.
    Wiadomo, że gdy pogoda nie ładna to w ten czas o zdjęciach nie ma mowy ale gdy pogoda ok można pstrykać.
    Może ktoś do tego się ustosunkować?

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez Kuba1 Zobacz posta
    A te kartki i folię, to kto będzie trzymał pod odpowiednimi kątami żeby "wypełniać cienie"?
    Pewnie musisz kupić statyw Manfrotto i magic arm, bo inaczej się nie da.

--- Kolejny post ---

Poza tym ten link jest powinien być bardzo pomocny.

Uprawnienia umieszczania postów