"Jakieś błędy" to trochę za mało... Podaj dokładnie co to za błędy, jaki system itp... im więcej informacji to większa szansa że ktoś Ci odpowie. Niestety nie mamy wglądu na Twój pulpit, więc nie jesteśmy wstanie sprawdzić co tam się dzieje...![]()
"Jakieś błędy" to trochę za mało... Podaj dokładnie co to za błędy, jaki system itp... im więcej informacji to większa szansa że ktoś Ci odpowie. Niestety nie mamy wglądu na Twój pulpit, więc nie jesteśmy wstanie sprawdzić co tam się dzieje...![]()
Po otworzeniu zdjęcia w Photoshopie cs5 przechodzę do zakładki z filtrami i wybieram Topaza Denoise 5.Otwiera się wtyczka i wyskakuje ostrzerzenie - Error#3000 Corrupted memory profile w okienku tp.Little cms.Po zamknięciu okienka wyskakuje drugie - Krytyczne zakończenie aplikacji z komunikatem-Icms is terminating application.Potem komunikat z prośbą o wysłanie błędu do Topaz.Wtyczkę Topaz pobrałem w wersji trial.
Nie wiem czy pomogę, ja u siebie musiałem zaznaczyć w ustawieniach dodatkowy folder z wtyczkami w PS, docelowego nie widział. Może konflikt wersji 32bit lub 64bit.
|6D|60D|S 14 2.8|S A35 1.4|C70-200 L4|C50 1.8|C85 1.8|430EX|
andrzeswierc.pl
na forum nie zapytam,bo ja "tolka po ruski"
Poponuje tak zrobic:
1. W PS w zakładce obraz zmień mode na 8 bitowy
2. Zmniejsz rozmiar zdjecia
3. W Preferencjach zmniejsz pamiec przeznaczona na Photoshopa ponzej 60%
4. Zrebootuj - pownno zadzialac.