Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
zrobiłeś już te zdjęcia czy dopiero zamierzasz?
najpierw się zastanów, jak wejść na taki koncert (akredytacje itd)
Akredytację jakoś zawsze idzie załatwić. Zrobiłem już kilka koncertów i innych imprez. Wychodzę z założenia że gromadząc tysiące zdjęć na dyskach trzeba je jakoś wypchać w świat zarabiając na tym co nieco lub zaistnieć w świecie czy jakimś czasopiśmie.

Cytat Zamieszczone przez rojo Zobacz posta
Organizatora, klubu, albo najlepiej firmy sponsorującej zespół/koncert/trasę. Jak robisz naprawdę dobre foty to czasem zespół może być też zainteresowany (eh pamiętam jak kiedyś na koncert Tadzia Nalepy przyniosłem 10 wywołanych fotek 20x30 z poprzedniego koncertu, tak po prostu żeby mu pokazać i coby się podpisał, kupił wszystkie ode mnie po 50 pln sztuka, a potem jeszcze paczkę zdjęć już na płycie z następnego koncertu - teraz już się to nie zdarza, choć czasem artyści coś biorą za relatywne grosze)...
Jest jeszcze opcja zaczepenia się w którymś z portali mniej lub bardziej regionalnych ale te teżsą przeważnie już obstawione przez najlepszych ryjących za grosze
Śluby rób lepiej (żart)
Śluby robię jak pewnie większość na forach ale to zajęcie sezonowe. Przydało by się zapchać te mało rentowne miesiące jakimiś zleceniami