Pokaż wyniki od 1 do 10 z 82

Wątek: Nikon D7100

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Nikon D7100

Ale jakie luzy ma 35?? na mordce?? to malutkie sa - kolega ma - prawie nie odczuwalne. Za to szkielko ostre od pelnej dziury Sprawdzal FF/BF? Bo ja koledze ustawialem wg."przepisu" na forum -> link
    Sample: link 1 , link 2 , link 3 , link 4
    Co do 77 teraz ciezko znalesc...ale przeciez w listopadzie pewnie - jak co roku zaczna sie zakupy hurtowego chlopakow z PENTAX@PL :: Strona Główna - niech sie zapisze na nie - cena na prawde moze byc dobra a finalnie potwierdza sie zakup po dostaniu maila z cennami na Swieta by mial - ładnego prezenta

Początki nałogu Awatar homesicalien

Domyślnie Odp: Nikon D7100

Cytat Zamieszczone przez Lucas1981r Zobacz posta
    Ale jakie luzy ma 35?? na mordce?? to malutkie sa - kolega ma - prawie nie odczuwalne. Za to szkielko ostre od pelnej dziury Sprawdzal FF/BF? Bo ja koledze ustawialem wg."przepisu" na forum -> link
    Sample: link 1 , link 2 , link 3 , link 4
    Co do 77 teraz ciezko znalesc...ale przeciez w listopadzie pewnie - jak co roku zaczna sie zakupy hurtowego chlopakow z PENTAX@PL :: Strona Główna - niech sie zapisze na nie - cena na prawde moze byc dobra a finalnie potwierdza sie zakup po dostaniu maila z cennami na Swieta by mial - ładnego prezenta
    35L ma luz na pierścieniu ostrości. Nie tak duży jak 50/1.4. To zależy też zapewne od egzemplarza. Test fotopolis wykazał to samo. Powoduje to jedynie brak poczucia solidności. Z tego co wiem nie oznacza to, ani nie powoduje żadnych problemów z ostrzeniem. Nawet w 70-200/2.8 IS II znajomego zauważyłem taki sam lekki luz. To bardziej nerwica natręctw. Niemniej wolałbym żeby wszystkie chodziły jak Takumar.

Uprawnienia umieszczania postów