giełda foto w sobote nie czynna![]()
Co do 11.00 w sobote - to chyba tak - takie wstepne moje porozycje których jeszzce nikt poza Tobą nie potwierdziłAle tak bym to widział
giełda foto w sobote nie czynna![]()
Co do 11.00 w sobote - to chyba tak - takie wstepne moje porozycje których jeszzce nikt poza Tobą nie potwierdziłAle tak bym to widział
a, bo mnie zmylily'Zamieszczone przez antonjo
to dlaczego tam jesli nie gielda? w sumie mozna sie umowiec gdziekolwiek
OK, wstepnie potwierdzam obecnoscZamieszczone przez antonjo
bo giełda w Stodole to miejsce gdzie wszysycy trafią i wszyscy znają - poza tym to "w miare centrum".
Ma byc -3 stopnie, wrazenie ze zimniej , lekki wiatr.
Gdyby nie to ze pracuje na noc w tym tygodniu, ide spac o 8 rano to pewnie tez bym sie wybral![]()
Eee, lepiej pospać niż być uparciusziem![]()
Musimy taką akcję w Poznaniu przeprowadzić.
O obiektywach wiem prawie wszystko
ee Vitez przymarudzasz coś-3 to zaden hardcore ! W lato skolei moze byc za ciepło ! wiesz jak jest - w dobra temperaturę żadko można trafić. Proponuje przełamywac bariery temperaturowe w imię powszechnego "zahartowania" . Poza tym niektóre ujęcia zrobisz TYKO na minusowej temperaturze . . .
Antonjo - uważaj na pisownię, zwłaszcza, gdy piszesz do kolegi moderatora :-)
zlej baletnicy....mysle ze jak nas bedzie 15 osob to tez nie bedzie to komfortowa sytuacja w koncu w stoczni podzielili sie na grupki 2 osobowe i to jest IMHO optimum..
Cichy - e no bez przesady, nie powiedziałem nic " nietaktownego " moderator tez kumpel![]()
Jac - racja ile nas będzie tyle będzie - moze nawet kopsne sie jutro po pracy w okolice Ursusa, wrzucić tabletki nasenne do zupy, opisywanemu na niconie Dziadkowi ze strasznym psem, przy okazji wrzucam zrzut z google maps, jaki jest wstępny plan - obszaru działan plenereowych :
http://maps.google.com/?ll=52.204539...9,0.005643&t=k
A pamiętasz hasło "Bykom Stop!" ? ;-) O to mi chodzi, a nie o taktowność![]()