słyszałem dzisiaj długoterminową prognozę.. podobno ocieplenie bedzie dopiero w połowie czerwca..Zamieszczone przez Vitez
![]()
słyszałem dzisiaj długoterminową prognozę.. podobno ocieplenie bedzie dopiero w połowie czerwca..Zamieszczone przez Vitez
![]()
Chyba na Alasce.Zamieszczone przez Routlaw
![]()
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
No bez przesady...Zamieszczone przez Vitez
do pracy też nie chodzisz bo jest zimno??
BTW,
jakby co, to w tygodniu też się piszę bo przeważnie mam czas - póki co nie mam pracki![]()
Wszystko mozna planowac dopiero po skontatkwoaniu sie z zakładem pracy / miesjcem gdzie chcieli bysmy potencjalnie poplenerować![]()
Ja dzisiaj wieczorem zakładam sobie nowe konto e-mailowe, bo neo chyba sie juz nie naprawi ... I wtedy zajmę sie mailingiem w sprawie naszego pleneru.
Jak dostane jakies opowiedzi dam znac na forum ... Jesli ktoś był by szybszy ode mnie to prosze sie nie krępowaćJak juz będzie wiadomo co i jak z miejscem to pomyslimy o terminie na plenerek
![]()
BTW z forum Nicona tez jest parę chętnych osób na tego typu plener
no wydaje mi sie ze powinna to byc jedna osba bo jak wszyscy zaczniemy dzwonic mailowac to zrobimy zle wrazenie na dzien dobry i **** zbita ;-)Zamieszczone przez antonjo
Fajnie, ja jestem za pojednaniem i wspolnym plenarami...Zamieszczone przez antonjo
![]()
wysłałem maila do http://www.hutalw.com.pl/ Huty Lucchini na warszawskich Bielanach, i do Elektrociepłowni Żerań - własności firmy Vattenfal jak sie okazuje :-o
zero odpowiedzi jakiejkolwiek![]()
Proponuje ustawiac się na pstrykanie squatów / opuszczonych budnyków
A temat portertowania przełozymy na inny weekend ?
A może reporterka ?
Bazar staroci na Kole. Dużo antyków, ludzi zafascynowanych nimi.
Sobota - niedziela się to odbywa.
kiedys próbowałem juz koło "wychaczyć" i poszło tak sobie mam z tamtąd jeden casual portert, oczywiscie temat mozna powtórzyć - czemu nieNawet opracowałem taktykę - 2 osoby, jedna podchodzi i wypytuje goscia o różne rzeczy a druga z zapleców pierwszej jedzie z fotami
![]()
Mozna zawsze zacząc od squatów a skończyc na bazarze, albo odwrotnie.
Zobaczymy co na to inni, i co wykombinują ludzie z Nicona, bo to miał byc niby współny plener![]()
no mozna bazarek obskoczyc na kole albo na squaty ruszyc na rydygiera...
edit:Antonjo, podaj linka na zaprzyjaznione ;-) forum... moze podczytamy troche i wspolnie cos sie nasunie jeszcze innego... ale w temacie PORTRETOWANIA!