Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Wątek: formatowanie cf

Początki nałogu Awatar Drozdi
    Miasto
    EU

Domyślnie

RadiB dla mnie tez nie ma to sensu, ze karta sformatowana na PC nie byla "widziana" przez mojego IXUSa. Sformatowalem na Canonie i dziala. Piszesz:

Cytat Zamieszczone przez RadiB
    Typowy przyklad z przyczyna bledu znajdujaca sie miedzy krzeslem a klawiatura.
    Czyli reasumujac, jak sformatuje na urzadzeniu na ktorym bede pracowal, gwarantuje mi 100% funkcjonalnosci. Czy moze sie myle? Gdzie lezy ten blad z Twojego cytatu?
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Bywalec
    Miasto
    Niemcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Drozdi
    Czyli reasumujac, jak sformatuje na urzadzeniu na ktorym bede pracowal, gwarantuje mi 100% funkcjonalnosci. Czy moze sie myle? Gdzie lezy ten blad z Twojego cytatu?
    Zrob prosty test:
    Przeformatuj karte na zmiane FAT16, FAT32, NTFS i wloz do aparatu. Zaloze sie ze przynajmniej w jednym przypadku dostaniesz komunikat "karta uszkodzona".
    IIRC Ixus'y nie pracuja z FAT32, z NTFS na pewno nie. Mysle ze dales sie skusic standartowej opcji Windy i przeformatowales karte FAT'em32. Dokladnie z tego powodu w instrukcjach pisze zeby formatowac w aparacie. Poeksperymentuj i zobaczysz ze IXUS polknie tez karty formatowane w czytniku.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów