również nie jestem zachwycony tymi targami... chociaż tym co filmują mogą się podobać bo tego sprzętu było sporo.
również nie jestem zachwycony tymi targami... chociaż tym co filmują mogą się podobać bo tego sprzętu było sporo.
Dwa lata temu była w szkole filmowej fajna scenka do focenia (trzy tematy historyczny, country i romantyczny), na której studenci ze szkoły filmowej pozowali do zdjęć. Przejazd z targów "na plan" historycznymi Roburami ekip filmowych. A w tym roku było coś podobnego?
--- Kolejny post ---
Też jestem ciekaw i po świętach przejdę się do Sigma Procentrum to przetestuję. We Wrocławiu też jest, niższe koszty mniejszy tłok.
R6, Tamron SP 17-50/2,8 Di VC USD G2, , C 70-200/4 L IS, SAM 14/2.8, 580 EXII, C RF 100-400, C RF 50/1.8, C RF 16/2.8
Bida coraz wieksza na tych targach. O mozliwosci pobawienia sie jakimkolwiek sprzetem foto, w zasadzie mozna zapomniec - kolejka chetnych skutecznie odstrasza.
Szału to faktycznie nie było... dużo firm olało targi. Za to Sony mogło się wypowiadać do woli jakie to świetne lustrzanki robią![]()
TAMRON, ZAISS, METZ... najlepsze wrażenie, można było sobie wszystko podpiąć i się pobawić. 6D z 35L też się bawiłem i jakoś faktycznie dziwnie szybko AF latał i był dość celny24L II coś podejrzanie dziwnie celowała
![]()
Dużo fotoalbumów... jak zawsze. Mam pewien niedosyt. Warsztaty były już ciekawsze![]()
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
O tak...i ten geniusz co się produkował przy modelce - myślałem że padnę ze śmiechu jak mówił: osoby posiadające aparaty sony mogą korzystać tu ze światła zastanego stosując iso 6400 albo 12800![]()
Ja akurat przechodziłem i mówię - a pstryknę sobie na pamiątkę ze 2-3fotki bo fajna sceneria
Okazało się że wyszło mi iso 200, f/2.8 i 1/125s
zdjęcie surowe z puszki
bo odwaliłeś z tą przysłoną trzeba było ustawić 16 taj jak w sony![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
z tym ISO 6400 było niezłepowtarzał to ze 3 razy...
...a ten elektroniczny wizjer SONY spać mi w nocy nie daje![]()
Ostatnio edytowane przez Morfii ; 24-03-2013 o 01:43
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej