Mi na szczęście udało sie pomacać 6D, bardzo dobre wrażenie na mnie zrobił. Karty nie wkładałem bo po co ?
Mi na szczęście udało sie pomacać 6D, bardzo dobre wrażenie na mnie zrobił. Karty nie wkładałem bo po co ?
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
również nie jestem zachwycony tymi targami... chociaż tym co filmują mogą się podobać bo tego sprzętu było sporo.
Bida coraz wieksza na tych targach. O mozliwosci pobawienia sie jakimkolwiek sprzetem foto, w zasadzie mozna zapomniec - kolejka chetnych skutecznie odstrasza.
Szału to faktycznie nie było... dużo firm olało targi. Za to Sony mogło się wypowiadać do woli jakie to świetne lustrzanki robią![]()
TAMRON, ZAISS, METZ... najlepsze wrażenie, można było sobie wszystko podpiąć i się pobawić. 6D z 35L też się bawiłem i jakoś faktycznie dziwnie szybko AF latał i był dość celny24L II coś podejrzanie dziwnie celowała
![]()
Dużo fotoalbumów... jak zawsze. Mam pewien niedosyt. Warsztaty były już ciekawsze![]()
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
O tak...i ten geniusz co się produkował przy modelce - myślałem że padnę ze śmiechu jak mówił: osoby posiadające aparaty sony mogą korzystać tu ze światła zastanego stosując iso 6400 albo 12800![]()
Ja akurat przechodziłem i mówię - a pstryknę sobie na pamiątkę ze 2-3fotki bo fajna sceneria
Okazało się że wyszło mi iso 200, f/2.8 i 1/125s
zdjęcie surowe z puszki
bo odwaliłeś z tą przysłoną trzeba było ustawić 16 taj jak w sony![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
z tym ISO 6400 było niezłepowtarzał to ze 3 razy...
...a ten elektroniczny wizjer SONY spać mi w nocy nie daje![]()
Ostatnio edytowane przez Morfii ; 24-03-2013 o 01:43
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej