Czy tu gdzieś coś się dzieje ? Ktoś wychodzi porobić fotki w plenerze ? Są jakieś ciekawe miejsca gdzie przy obecnie panującej pogodzie można pobawić się z aparatem ?
Czy tu gdzieś coś się dzieje ? Ktoś wychodzi porobić fotki w plenerze ? Są jakieś ciekawe miejsca gdzie przy obecnie panującej pogodzie można pobawić się z aparatem ?
Planuje ktoś odwiedzić targi motoryzacyjne w Poznaniu ?
w taką pogodę to się troszeczkę odechciewa, przyjdzie 10 kwietnia to może jakieś ciekawe portrety się porobi a plener hmm troszkę marny jak dla mnie
Oczywiście wypad przy tej pogodzie odpada, to stary post, teraz bardziej chodziło mi o Motor Show.
Canon EOS 5D mkII + 50 1.4 USM; 70-200 4L USM; 15-36 2.8L; 100-400 4,5-5,6. www.vlodi.pl
a powiedz więcej o tej imprezie ?
Są to największe targi motoryzacyjne w Polsce, wystawia się tam min. Ferrari, Rolls Royce Największe targi motoryzacyjne w Polsce: Motor Show w Poznaniu: 4-7 kwietnia 2013 i na pewno będą fajne hostessy, myślę że warunki do fotografowania są tam raczej trudne ze względu na dużą ilość ludzi, ale zawsze jest to jakaś okazja to pofocenia szczególnie że pogoda teraz na nic lepszego nie pozwala.
Ja zawsze chętny tylko konkrety jakieśTeraz śnieg topnieje i jeszcze brak zieleni..
dopisuje sie do listy , kwestia daty ...najbardziej pasuje wieczorne pstrykanie, albo weekend
Całą zimę skazany byłem na wieczorne focenie, wolałbym zacząć gdy jeszcze widno, weekend jak najbardziej.