Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 87

Wątek: Bye, bye na zawsze

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Bye, bye na zawsze

Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta
    Te forum zmienia się w komercję, co tu zgadywać czy wyjaśniać ? To prywatna własność, kupiona.

Cel ? odrobić straty i zarobić więcej, np. premium użytkownicy którzy mogą więcej jak zapłacą.

Potem sprzedać z zyskiem, biznes jak każdy inny.
    Nie ma nic gorszego niż takie generalizowanie i wrzucanie wszystkiego do jednego wora. Prosiłbym o powstrzymanie się przed taką nieuprawnioną futurologią i bezpodstawnymi ocenami.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Zawsze można ogłosić upadłość, to jest druga opcja prowadzenia biznesu. Ale jeżeli ktoś podjął decyzję że opuszcza forum bo nie zgadza się z "czymś tam" to jest jego wewnętrzna sprawa i nie ma co nad tym dyskutować, biadolić i nie wiadomo co jeszcze.
    Janusz odszedł z klasą bo taką posiadał, zaznaczył że coś nie tak i tyle, wątek nie ukazałby się jeżeli byłby w innym tonie - to chyba jest logiczne.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

wątek nie ukazałby się jeżeli byłby w innym tonie - to chyba jest logiczne.
    Tak,tak.. silnik forum jest tak ustawiony że jeśli ktoś pisze krytycznie to wątek się nie ukazuje..że też te Twoje posty się ukazują jakaś awaria czy co?

Uzależniony

A co ma silnik forum do moderowania treści ? Tylko nie mówcie że nie macie narzędzi do usuwania postów bo nie uwierzę. Mam przytoczyć wypowiedzi moderatorów o tzw. "ciachaniu postów" czy "sprzątaniu wątku". I w którym momencie krytycznie coś tu napisałem ? Wg. mnie forum powinno właśnie być nastawione na komercję, bo tylko to zapewni fakt jego istnienia. Tak jak napisałem biznes jak każdy inny, jeżeli nie dba się o swoje interesy, to sorry. Czy coś w tym złego jest że ciśnienie się tak podniosło ?

Bywalec
    Miasto
    Zielona Góra

Panowie dajcie sobie na wstrzymanie. Nie znamy powodów dlaczego pan Janusz zrezygnował z udzielania się na forum a co niektórzy mam wrażenie najchętniej rozpętaliby krucjatę przeciwko pozostałej części moderacji. Rozbieżności w poglądach były, są i będą - wkońcu to zalety demokracji. Napewno jest to duża strata dla forum, niewiele było i jest osób o takim zasobie wiedzy w dodatku dzielącej się nią nieodpłatnie i z tym sie chyba wszyscy zgodzimy. Ale skoro decyzja zostala podjęta - uszanujmy ją i żyjmy dalej.
    był 350D, 4D, 7D - jest 5D

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta
    Zawsze można ogłosić upadłość, to jest druga opcja prowadzenia biznesu. Ale jeżeli ktoś podjął decyzję że opuszcza forum bo nie zgadza się z "czymś tam" to jest jego wewnętrzna sprawa i nie ma co nad tym dyskutować, biadolić i nie wiadomo co jeszcze.
    Janusz odszedł z klasą bo taką posiadał, zaznaczył że coś nie tak i tyle, wątek nie ukazałby się jeżeli byłby w innym tonie - to chyba jest logiczne.

Oczywiście, a wszystko to spisek bryi - to logiczne .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 18-02-2013 o 21:45
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Ok.To jest hydepark.Można zrozumieć emocje nawet jeśli są w lużnym związku z tematem .
    Wywoływani do wypowiedzi moderatorzy wypowiedzieli się jak użytkownicy na podmiotowy temat.
    Ale teraz już czas wrócić do normalności i przestrzegania zasad i ról obowiązujących na forum..
    Jeśli ktoś chciałby ciągnąć OT to już nie w tym wątku .proszę.
    Są inne możliwości i proszę z nich korzystać jeśli ktoś ma takie potrzeby czy problemy.Już powróćmy do normalnych regulaminowych zasad.Dajmy szanse Tym kolegom co nie mieli okazji ,a ewentualnie chcieliby się wypowiedzieć na temat wątku..
    Proszę.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 18-02-2013 o 22:40

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Ja z kolegą się nie żegnam.To ze odszedł z forum niczego nie stanowi.Ja też przecież odejdę.Nic nie trwa wiecznie.No..może przyjażń..Nasza trwa.

Bywalec
    Miasto
    Wrocław

Z prawdziwą przykrością przeczytałem tytuł tego wątku. To już nie będzie ten sam Canon-board. Rezygnuje jeden z najbardziej doświadczonych uczestników, który przekazał innym, mniej zaawansowanym, bardzo wiele informacji, w dodatku z prawdziwym talentem pedagogicznym i doskonałą polszczyzną. Serdecznie pozdrawiam!
    Canon EOS 30D, Canon EOS 400D, EOS 5D; EOS T1i, EOS T2i; EF 17-40/4L, EF 100-300/5.6L, EFS 60/2.8 macro, EF 200/2.8 L II, EF 100-400/4.5-5.6L IS USM, EF 70-200/4 IS L, EF 70-300/4-5.6 IS USM, EF 300/4 L; EF 1.4 Extender, EF 2x Extender, Speedlite 420EX, Speedlite 580EX; "IS is for us old farts with too much shake"(NINAS)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

To straszne! Czesc jego pamieci!
    Spieszmy się kochac ludzi, tak szybko odchodza.

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów