Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 87

Wątek: Bye, bye na zawsze

Uzależniony

Domyślnie Odp: Bye, bye na zawsze

Dajcie już spokój, może i nie piszę za wiele , ale wiele osób pamiętam które "odeszło", tak czy inaczej (ban czy samodzielnie zrezygnowali)

Te forum zmienia się w komercję, co tu zgadywać czy wyjaśniać ? To prywatna własność, kupiona.

Cel ? odrobić straty i zarobić więcej, np. premium użytkownicy którzy mogą więcej jak zapłacą.

Potem sprzedać z zyskiem, biznes jak każdy inny.

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

coż, zaglądam do tego wątku i tak szczerze to nie bardzo rozumiem jakie był sens zakładać nowy wątek aby powiedzieć "bye bye"... Nie lepiej było odejść po cichu i tylko w profilu napisać że to już koniec .......
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

bo taki chciał Janusz.. też nad tym ubolewam ale
    powtórzę za kolegami modami.. mimo że wiemy o co chodzi to nie będziemy komentować.. nikt tu nie ma 5ciu lat i każdy podejmuje decyzje jakie uważa za słuszne.. To wybór Janusza i tyle.. trzeba to uszanować.. przyłączam się do podziękowań..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    coż, zaglądam do tego wątku i tak szczerze to nie bardzo rozumiem jakie był sens zakładać nowy wątek aby powiedzieć "bye bye"... Nie lepiej było odejść po cichu i tylko w profilu napisać że to już koniec .......
    Jeśli poświęciło się danej społeczności tyle serducha co Janusz, wypada pożegnać się z przyjaciółmi. Nie bardzo rozumiem co w tym jest niezrozumiałego.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Kilku kolegów „wylogowało” się nie zakładając takiego wątku. Ja o Januszu słyszałem na długo, bardzo długo zanim zarejestrowałem się na Forum. W kuluarach baru, do którego wtedy uczęszczałem, rozmawiając o fotografii polecano, powoływało się na jego posty i wątki. Zasadniczo wolę się witać niż żegnać. Może się jeszcze uda.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu Awatar maxbmx
    Miasto
    Bielsko-Biała

Wszystkiego dobrego! :-)
    Moje zdjęcia
    RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Tjaaa....no jeszcze coś o moderatorach ktoś napisze?Jeszcze jakieś następne kłamstwa czy bezpodstawne insynuacje wyssane z palca.?
    Z całym szacunkiem dla Twojej osoby jeśli uraziłem Ciebie (lub kogoś z pozostałych modów) to przepraszam - nie taki był zamysł mojego posta.
    Wyraziłem w nim tylko swoje subiektywne zdanie z którym ktoś inny może się oczywiście nie zgodzić.

Generalnie chodzi o ty aby na forum była dobra atmosfera bez jakichkolwiek niedomówień, które mogą z kolei rodzić insynuacje z którymi wskazane w nich osoby raczej się nie godzą. A stosowną atmosferę to m. in. Wy tutaj budujecie.

Pzdr.
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Jeśli poświęciło się danej społeczności tyle serducha co Janusz, wypada pożegnać się z przyjaciółmi.
    no własnie to napisałem że można było zrobić to na inne sposoby, bardziej dyskretne nie wzbudzając przy okazji 'medialnego szumu'...
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Generalnie chodzi o ty aby na forum była dobra atmosfera bez jakichkolwiek niedomówień, które mogą z kolei rodzić insynuacje z którymi wskazane w nich osoby raczej się nie godzą. A stosowną atmosferę to m. in. Wy tutaj budujecie.
    Janusz napisał dokładnie tyle ile chciał napisać. Jeżeli nawet w gronie moderatorskim czy jakimkolwiek innym wyjaśnił swoje powody szerzej, to też jego sprawa. Taka była jego wola i jestem pewien, że z szacunku, jakim go wszyscy darzymy, nikt nie będzie tych powodów podawał do publiczniej wiadomości. Chyba, że sam Janusz lub ktoś przez niego upoważniony.
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 18-02-2013 o 13:12
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Coś już napisał Awatar pomiarowiec

Ja też dziekuje, szczególnie za wykłady o RAWach i ich obróbce.

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów