Dodam swój wpis do tej" księgi kondolencyjnej", bo też z zainteresowaniem czytałem niejednokrotnie posty Janusza Body.
Szkoda, że "zasadnicze rozbieżności w poglądach" stanęły na przeszkodzie przekazywaniu cennej wiedzy.
:-(
Dodam swój wpis do tej" księgi kondolencyjnej", bo też z zainteresowaniem czytałem niejednokrotnie posty Janusza Body.
Szkoda, że "zasadnicze rozbieżności w poglądach" stanęły na przeszkodzie przekazywaniu cennej wiedzy.
:-(
Ja też dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Wielka szkoda ze z forum odchodzą ludzie, którzy mają coś do powiedzenia i do pokazania. Mam tylko nadzieję, że posty nie znikną, bo mogą one posłużyć kolejnym początkującym.
5D + BG-E4 / 70D + BG-E14 / 40D + BG-E2N / 24 L TS-E / 24-105 L / 100-400 L / 50 1.8 / 10-18STM / Benro C-269M8 +B1 / YN600EX-RT + YN-E3-RT
może któryś z moderatorów by coś bąknął "w temacie"?
Skoro nie bąka, widocznie nie czuje się upoważniony?
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No to mamy kilka bąków, nie wiem czy nam po tym lepiej.
Marki trzy.
No to może ten który mógłby Was upoważnić bąknie coś w tym temacie
Decyzja pana Janusza wywołała szeroki odzew ze strony forumowiczów i nie sądzę, aby ktoś z nas był z niej zadowolony. Nie ulega najmniejszej wątpliwości, że CB straciło szanowanego moderatora (a wcześniej zwykłego forumowicza) który włożył wielki wkład pracy, dzięki któremu zyskaliśmy wiedzę i fachowość jakiej nikt inny tutaj nie umiał nam przekazać. Został naruszony fundament tego forum a ze strony moderatów padają wypowiedzi w stylu: sorry ale ja nic nie wiem a inny może coś wie ale nic nie powie, bo nie ma pozwolenia na wypowiedzi.
Można odnieść wrażenie, że wychodzicie z założenia: nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. A nie jest to raczej chowanie głowy w piasek![]()
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Tjaaa....no jeszcze coś o moderatorach ktoś napisze?Jeszcze jakieś następne kłamstwa czy bezpodstawne insynuacje wyssane z palca.?
Piszcie, pomożecie teraz mi podjąć decyzję.
Wiele razy o niej z Wieśkiem rozmawialiśmy ...
Chyba to On miał rację..
Ostatnio edytowane przez janmar ; 17-02-2013 o 22:22