Dziękuje za wszelkie wskazówki i podpowiedzi co do fotoksiążek. Zapoznając się z nimi doszedłem do wniosku, że w tym przypadku to jednak album będzie lepszy. Generalnie chodzi o cenę ale też nie tylko.
Czy w tej kwestii również mógłbym liczyć na kilka przydatnych wypowiedzi ? Generalnie to raczkuję w tym temacie, a jedynymi albumami jakie przyszło mi składać są rodzinne albumy A4 w których zdjęcia (9x13) umieszcza się wkładając je za folię.
Przeglądając w supermarkecie ofertę albumów natknąłem się na takie gdzie zdjęcia umieszczane są w inny sposób, zdjęcia są w innym formacie no i szereg innych albumów z rozbieżnością w innych parametrach.
Chciałbym zapoznać się kwestią:
- Domyślam się, że zdjęcia z ceremonii umieszczone mają zostać wszystkie, natomiast jak wygląda sprawa ze zdjęciami z rodziną w domu ? Jest ich około 35 + 10 z kościoła - rodzinka, nadmienię, że z ceremonii posiadam 10 zdjęć.
- Odnosząc się do punktu pierwszego - ile stron i w jakim formacie Wy to najczęściej robicie ? Chodzi o format zdjęć i całego albumu.
- Gdzie taki album najlepiej jest zakupić ? Jak wygląda kwestia okładki, napisy oraz zdjęcie na okładce robione są "na zamówienie" ? Czy raczej używa się uniwersalnych albumów ?
Dziękuje za przeczytanie i odpowiedzi![]()
Pozdrawiam