Zamieszczone przez Amek
Nie oplaca sie... bo nie ma takiego modelu jak D350. Wtopisz kase i nie wiadomo kiedy go Canon wyprodukuje. Za to mozesz sprobowac kupic 350D.
Tak
Nie
Zamieszczone przez Amek
Nie oplaca sie... bo nie ma takiego modelu jak D350. Wtopisz kase i nie wiadomo kiedy go Canon wyprodukuje. Za to mozesz sprobowac kupic 350D.
Swojego 350D posiadam od czerwca 2005 i jak dotychczas to tylko grucha była potrzebna. Pstryknięć około 5 tys.:-D
Vitez... ależ ty drobiazgowy jesteś... przecież i tak wiemy o co chodzi.... wyluuuuzuj (jak ten żółw Luzak z "Gdzie jest Nemo").... a więc wyluuuzuj.... he he![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Dzięki za poprawę, ale chodzi mi o to czy jakbym go tam kupił, to co miałbym sobie z nim zrobić wrazie awarii???Zamieszczone przez Vitez
![]()
Canon
To nie jest czepianie a raczej nasmiewanie - jak najbardziej na luzie napisane (vide emotki).
No widzisz stary, nie naśmiewaj się tylko wyluzuj!!!![]()
Widze, że nie lubicie doradzać!!![]()
Ostatnio edytowane przez Amek ; 05-03-2006 o 23:40
Canon
Lubimy doradzac, ale tym ktorzy lubia trzymac sie tematu i najpierw szukac a pozniej pytac. Watek o kupowaniu w USA jest dosc latwy do znalezienia a w tym obecnym tutaj watku trzymajmy sie jednak tematu "czy 350D sie zepsul" a nie "czy 350D z USA sie zepsuje" - nikt nie jest wrozka.
Nie, no moze jednak w zlym miejscu to napisalem, sory!! ;-)
Jestem nowy wiec mnie sie nie czepiaj!!
A, jesli chodzi o awaryjnosc to znajomy dzisiaj powiedzial, ze bez awaryjny!! ;-)
Ostatnio edytowane przez Amek ; 06-03-2006 o 21:09
Canon
a ja już się zaczynam zastanawiać czy przypadkiem nie poszukać 20d i sprzedać jak to ktoś napisał "oldschoolowy" 10d... ależ ten czas zap.... szybko płynie, jak dobre wino przez gardełko... a może poczekać na 30D?? a co!
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....