Mam od kwietnia 2005 i wszystko śmiga w pełnej prędkości![]()
Tak
Nie
Mam od kwietnia 2005 i wszystko śmiga w pełnej prędkości![]()
EOS 350D, EFS 18-55 II, 420EX , 512MB high sped, Sto-Fen Omni-Bounce
domin@gdz.pl
Mój od sierpnia 2005 jeden raz się zawiesił - wyjęcie baterii i ponowne włączenie rozwiązało problem. Poza tym incydentem śmiga aż miło - ok 8000 fotek.
Wszystko (odpukac aby tak dalej i zawsze) w porzadku!
Przebieg nieznaczny c.a. 500 ale aparat od 6.02.2006r. (z Niemiec -> zakup: Stodola).
Pozdrawiam.
z pozdrowieniami "69"
od sierpnia 2005 i nic zlego sie nie dzieje.
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Jako trochę upierdliwy typ jeszcze się dorzucę. Po co Ci te informacje? Jak Ci się coś spieprzy to co Ci po statystyce? Nie ma sprzętów bezawaryjnych. Mnie na ten przykład zepsuła się (tuż po gwarancji) lampa Metz 54 MZ-3. A to sprzęt niemiecki, solidny, super mało awaryjny, hehe![]()
chce porownac srednia awaryjnosc w stosunku do KM dynax 5d, jak do tej pory canon ma ok 9% awarji a KM 6%Na forum KM czytywalem posty o awariach i chcialem sie dowiedziec czy sa one w tamtym aparacie jakos wyjatkowo nasilone ale jak sie okazuje chyba jest podobnie...
Nie jest moim celem angażowanie się po stronie "jedynego słusznego systemu" ale weź pod uwagę ilość sprzedanych 350tek w stosunku do 5d. Choć nie dysponuję takimi danymi to jednak domniemuję, że 350tka jest bardziej popularna. Stąd też procentowo awaryjność może wychodzić wieksza.Zamieszczone przez Frog
Upadla Ci? Czy tak po prostu, padlaZamieszczone przez Raf_1975
![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Zamieszczone przez aptur
Statystycznie rzecz biorąc większa próbka nie mowi nic o wiekszym % uszkodzonych, ze statystyki wiadomo że wieksza próbka może podnieść tylko rzetelność czytaj prawdziwość danych .... a nie % występowania czegokolwiek.
już próbka 20-30 sztuk może byc dobrym predyktorem na populacje nie mówiąc już o 120 która to tworzy rozkład normalny (czytaj bardzo przyblizony do populacji)
oczywiście próbką statystyczną w wioadomych względów nie może być 5-10 szt.