Pierwsze kroki bardzo udane, z chęcią będę śledzić Twoje poczynania w tym temacie.
Przyczepie się jedynie do pierwszego zdjęcia, a w zasadzie retuszu - przydałoby się usunąć lub chociażby rozjaśnić cienie pod oczami.
Poza tym masz bardzo ładną modelkę - ten fakt na szczęście ułatwia sprawę w tego typu fotografii - raz, że przyjemniej się na samo zdjęcie patrzy, a dwa - motywuje do dalszego rozwijania się.
Pozdrawiam
Ciekawe portrety, udane pierwsze kroki to na pewno!
Fotografując staraj się pokazać to czego bez Ciebie, nikt by nie zobaczył - Robert Bresson
__________________________________________________ ____________________________
www.facebook.com/pokornieckifotografia
1, 2 bardzo ciekawa. Modelka ma potencjał![]()
1 fajna. Pozostałe szału nie robia.
Jak już mówiłem jestem kompletnym amatorem i dopiero się uczę także jakbyś mógł mi cokolwiek podpowiedzieć w tym temacie byłbym wdzięczny![]()
Dorzucam parę zdjęćProsiłbym o krytykę ona nie zniechęci ale wzmocni
Jednak jeśli ktoś już jakoś negatywnie ocenia prosiłbym aby mnie pouczył co na przyszłość mam zrobić w moich zdjęciach aby były lepsze
z góry dziękuję
7.
http://imageshack.us/a/img40/4408/img0380sc.jpg
8.
Ostatnio edytowane przez janmar ; 18-02-2013 o 14:12 Powód: Regulamin pkt 9.
nr 4. świetne światło - zastane czy wspomagałeś się ?, szkoda , że w nr 6 ostatnia osoba po prawej jest poza ostrością.
"Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/)"