Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: [FireGlock]Pierwsze portrety :D

Mieszany widok

FireGlock
    Guest

Domyślnie [FireGlock]Pierwsze portrety :D

Parę moich pierwszych portretów udało się skorzystać ze studia Prosiłbym o krytykę to moje pierwsze kroki

1.
    2.
    3.

Bywalec

Domyślnie Odp: Pierwsze portrety :D

Pierwsze kroki bardzo udane, z chęcią będę śledzić Twoje poczynania w tym temacie.
    Przyczepie się jedynie do pierwszego zdjęcia, a w zasadzie retuszu - przydałoby się usunąć lub chociażby rozjaśnić cienie pod oczami.
    Poza tym masz bardzo ładną modelkę - ten fakt na szczęście ułatwia sprawę w tego typu fotografii - raz, że przyjemniej się na samo zdjęcie patrzy, a dwa - motywuje do dalszego rozwijania się.

Pozdrawiam

Dopiero zaczyna Awatar michpok
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie Odp: [FireGlock]Pierwsze portrety :D

Ciekawe portrety, udane pierwsze kroki to na pewno!
    Fotografując staraj się pokazać to czego bez Ciebie, nikt by nie zobaczył - Robert Bresson
    __________________________________________________ ____________________________
    www.facebook.com/pokornieckifotografia

Dopiero zaczyna Awatar slyfoto
    Miasto
    Warszawa

1, 2 bardzo ciekawa. Modelka ma potencjał

FireGlock
    Guest

Dziękuję za tak miłe przyjęcie wrzucam parę nowych zdjęć mam nadzieję że się spodobają

4.
    5.
    6.

Miasto
    zdolny śląsk

1 fajna. Pozostałe szału nie robia.

FireGlock
    Guest

Jak już mówiłem jestem kompletnym amatorem i dopiero się uczę także jakbyś mógł mi cokolwiek podpowiedzieć w tym temacie byłbym wdzięczny

FireGlock
    Guest

Dorzucam parę zdjęć Prosiłbym o krytykę ona nie zniechęci ale wzmocni Jednak jeśli ktoś już jakoś negatywnie ocenia prosiłbym aby mnie pouczył co na przyszłość mam zrobić w moich zdjęciach aby były lepsze z góry dziękuję

7.
    http://imageshack.us/a/img40/4408/img0380sc.jpg

8.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 18-02-2013 o 14:12 Powód: Regulamin pkt 9.

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez FireGlock Zobacz posta
    Dorzucam parę zdjęć Prosiłbym o krytykę ona nie zniechęci ale wzmocni Jednak jeśli ktoś już jakoś negatywnie ocenia prosiłbym aby mnie pouczył co na przyszłość mam zrobić w moich zdjęciach aby były lepsze z góry dziękuję
    Skoro się domagasz, to walę z otwartej . Co do nr.6, to czy aby na pewno chodziło Ci o to, aby dwóm panom po lewej wyrastały z głów kolumny, a panu 2-giemu po prawej rogi-korona z lampkami, czy co to tam jest. Poradzisz sobie następnym razem, prawda? To jeszcze do tego możesz wtedy pokazać, że wiesz na czym polega niepodległość trójkątów (tak to się chyba nazywało, nie pamiętam).

Początki nałogu Awatar ketras
    Miasto
    Kościan / Leszno / Poznań

nr 4. świetne światło - zastane czy wspomagałeś się ? , szkoda , że w nr 6 ostatnia osoba po prawej jest poza ostrością.
    "Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/) "

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów