Wyrzuć ten podpis. :rolleyes:
Szczerze mówiąc to ani to przyroda, ani makro ;-)
300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)
zawsze można użytkownikowi podpowiedzieć docelową kategorię zdjęcia - ciekawe jaka to według Ciebie dzidofon kategoria z listy którą mamy do dyspozycji, mnie się podoba i podpis i foto pierwsze dwa zwłaszcza, trzecie trochę ciemnawe ale również na tak
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Witam,
Zdjęcia fajne, ale moim zdaniem trochę szwankuje na nich balans bieli... Dwa pierwsze według mnie trochę "za ciepłe" (doświetlane żarówką czy odblask od pomarańczowych ścian?), a ostatnie "za zimne" (trochę bym go "ocieplił" - albo temperaturą barwową albo dodając pomarańczowy filtr fotograficzny (10...30%). Można też poprawić kontrast ogólny i mikrokontrast (jest trochę "zapasu" - sprawdziłem w PS...).
Pozdrawiam, Alex
Fajny piesio :-) zdjęcia też całkiem poprawne, a poprawiona trójka prezentuje się o wiele lepiej.
3-ka dla mnie rownocześnie poprawiona (jasność, kontrast, kolor) i zepsuta (winieta
).
5-kę skadrowałbym odrobinkę w lewo - tak, żeby obroża na karku nie była ucięta.
Co do modela - świetny! Chyba już dojrzały facet (odrobina siwizny na kufie?)
kiedyś Canon, teraz Fuji