No ale CSI nie wycenia i wydaje mi się, że jak nawet napiszecie jeszcze sto stron na temat że powinni to robić to nic to nie zmieni.
No ale CSI nie wycenia i wydaje mi się, że jak nawet napiszecie jeszcze sto stron na temat że powinni to robić to nic to nie zmieni.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Szkoda .... Ale niech znają zdanie klienta na ten temat![]()
Zadam jeszcze pytanie takie:
czy w przypadku, gdy klient rezygnuje z naprawy, wycena jest płatna ?
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ten sam problem wymiana przedniej soczewki-telefon- i muka. Czego nie jestem w stanie zrozumieć...chodzi o konkret, wymiana soczewki...chciałem cenę orientacyjną bo nawet nie wiem jakiego rzędu są to pieniądze...a tak będę musiał odłożyć sprawę, bo nie mam czasu i nerwów na jechanie do centrum czekanie 24h i powrót, żeby dowiedzieć się jaki to koszt :/
btw. może ktoś z Was się orientuje jaki to koszt wymiany przedniej soczewki w obiektywie klasy L?
kup sobie na ebay np tu :
Canon EF 24 70mm F 2 8L USM Lens Assembly First Group Glass New | eBay
Ostatnio edytowane przez zoomi ; 30-08-2013 o 14:37
Zapomniałem - byłem, wycena wymiany "przedniego zespołu soczewek" (1ST GROUP LENS ASS'Y) w 70-200 L to ok 1200 zł.
Ostatnio edytowane przez yarson ; 14-05-2014 o 00:15
No to już wiemy o ile powinien być tańszy obiektyw z rysami na soczewce - oczywiście "nie wpływającymi na jakość uzyskiwanych zdjęć"![]()
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień