Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: MIchał Koralewski laureatem Mobile Photo Awards 2013

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie Odp: MIchał Koralewski laureatem Mobile Photo Awards 2013

Chałupy podobnie jak worek nie są wykadrowane. Są wymazane, na co zwrócił uwagę latant w poście #5 Co do zbierania śmieci, jak ktoś chce to dobrze - robi dobry uczynek dla Ziemi. Ja zostawiam, niech widać jakie smieciuchy są z ludzi. Ale jakbym miał wygrać jakiś konkurs to pewnie bym pozbierał, nie zapominając uprzednio ładnie uczesać trawy.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Ja gdzieś widziałem jak malowali trawę na zielono i poprawiali kolor asfaltu czarną pastą do butów.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

wygrał, bo zrobił komórką (konkurs sponsorowany przez Nokię?)
    ciekawe, jakie inne zdjęcia wygrały...

Bywalec
    Miasto
    Lublin

Nie bądż złośliwy,udało się człowiekowi tylko pogratulować.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Ja gdzieś widziałem jak malowali trawę na zielono i poprawiali kolor asfaltu czarną pastą do butów.
    o to może mnie widziałeś, ale ja maluję trawę na niebiesko (lub fioletowo) bo jest bardziej ahtystycznie, asfaltu nie pastuję bo asfalt łatwo poprawić w postrocesie.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Mikekorn
    Guest

Sprawa jest dość prosta, a wynikła z mojego błędu - przesłałem Onetowi zdjęcie sprzed ostatecznej edycji. Mój błąd, poprosiłem ich o podmianę, ale jeszcze tego nie zrobili.

@jacek_73 i @sprocket73 - Emily Rose jest laureatką pierwszego MPA, miała kilka wystaw fotograficznych i ogólnie jest dość znana w środowisku tzw. fotografii mobilnej

@igor58 - nie, konkurs nie był sponsorowany przez Nokię. Co ma zresztą Nokia do iPhone'a? Jeśli interesują Cię inne zdjęcia, które wygrały, to wystarczyło to wygooglować. Proszę, z podziałem na kategorie: link

To był konkurs fotografii mobilnej. Ja wiem, że lustrzanką można zrobić super hiper zdjęcia, wiem, że każdy z Was ma lepszych zdjęć na pęczki, nikt nie twierdzi że tak nie jest. Ale tu zasadą było to, że od początku do końca zdjęcie musiało być zrobione/edytowane na telefonie. Wykorzystanie komputera lub DSLR automatycznie wykluczało zdjęcie z konkursu.

Na konkurs przesłałem 6 zdjęć, trzy dostały wyróżnienia, jedno nagrodę. Te, które uznałem za najlepsze nie wygrały nic. Jury miało swoje własne przemyślenia, widocznie coś w tym zdjęciu im się spodobało, a w innych nie. Ja się bardzo cieszę, że zostałem doceniony. Taki nic nie znaczący chłopak ze wsi stał się na moment znany w mediach

Pozdrawiam serdecznie.
    Chłopaki, więcej luzu.

Michał Koralewski
    Ostatnio edytowane przez Mikekorn ; 05-02-2013 o 14:03

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Mikekorn Zobacz posta

Pozdrawiam serdecznie.
    Chłopaki, więcej luzu.

Michał Koralewski
    Też pozdrawiam i gratulujemy .

A tym że kraczą to się nie przejmuj - cena sławy .
    Mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

oczywiście, to był żart - przepraszam
    gratuluję!

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Cytat Zamieszczone przez Mikekorn Zobacz posta
    ...
    Pozdrawiam serdecznie.
    Chłopaki, więcej luzu.

Michał Koralewski
    Odpozdrawiam i słowem wyjaśnienia - zawsze jestem wyluzowany. Gdy jest inaczej to się nigdzie nie loguje celem niesiania złych fluidów Osobiście cieszę się razem z Tobą, że zostałeś doceniony gdzieś daleko za Wielką Wodą. Jednak jeszcze bardziej cieszy mnie fakt, że są ludzie którzy potrafią doceniać swoje okolice, fotografują ją oraz nie boją się pokazywać swoich fotografii. I okazuje się, że nie jest to jakiś myst, wbrew temu co sądzi się na naszym rodzimym podwórku, tylko zdjęcie które zajmuje wysoką pozycję w międzynarodowym konkursie...jakikolwiek by to konkurs nie był.

P.S.
    Podobnie jak Kolekcjoner żywię nadzieję, że zostaniesz na naszym forum jakiś czas.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    o to może mnie widziałeś, ale ja maluję trawę na niebiesko (lub fioletowo) bo jest bardziej ahtystycznie, asfaltu nie pastuję bo asfalt łatwo poprawić w postrocesie.
    Tak też jestem tego zdania. W post procesie można osiągnąć odpowiednią czerń i glanc ale spróbuj uzyskać odpowiedni i niewidoczny poślizg.

Gratuluję wygranej w konkursie. Jestem wielkim zwolennikiem wsi i nie uważam tego za ujmę kto skąd pochodzi. Wręcz przeciwnie czasem zazdroszczę. Pozdrawiam!
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów