Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Karta grafiki - wydajność w programach graficznych

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Karta grafiki - wydajność w programach graficznych

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Do obróbki w LR i Capture One nie widzę sensu kupowania nowej grafiki ale do CSa jak najbardziej, dlaczego? Nowe karty Nvidii z serii CUDA mocno przyśpieszają renderowanie obrazu, jest specjalny plugin i kodek do CSa. Obrazki szybciej sie ładują a nanoszone efekty generują się szybciej
    Piszesz o CS 6 z nowym silnikiem graficznym, czy ogólnie dotyczy się to również CS5?

Camera RAW mam w piątce gorszy niż to co daje mi LR 4.3 (przykładowo nie obsługuje nowych aparatów), więc nie otwieram ACR tylko wywołuję zdjęcia w LR . Tak przy okazji to straszny kłopot, że nie mogę kontynuować edycji w CS nie wywołując plików RAW, podczas próby edycji mam komunikat, że wersje Camera Raw różnią się i występuje brak zgodności.
    Ostatnio edytowane przez jeju ; 03-02-2013 o 09:23

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie Odp: Karta grafiki - wydajność w programach graficznych

Cytat Zamieszczone przez jeju Zobacz posta
    Piszesz o CS 6 z nowym silnikiem graficznym, czy ogólnie dotyczy się to również CS5?

Camera RAW mam w piątce gorszy niż to co daje mi LR 4.3 (przykładowo nie obsługuje nowych aparatów), więc nie otwieram ACR tylko wywołuję zdjęcia w LR . Tak przy okazji to straszny kłopot, że nie mogę kontynuować edycji w CS nie wywołując plików RAW, podczas próby edycji mam komunikat, że wersje Camera Raw różnią się i występuje brak zgodności.
    Sprawdzałem na CS6 i faktycznie działa. Camera RAW da się łatwo zaktualizować tak aby czytało nowe RAWy
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Uprawnienia umieszczania postów