Pokaż wyniki od 1 do 10 z 561

Wątek: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar kurczeblade
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?

Śmieszna sprawa wychodzi Ci co wystawiają 5dmk2 określają 6d gorszym technicznie aparatem od piątki i do tego twierdzą że lepszym rozwiązaniam jest kupić w podobnej cenie używane 5dmk2 niż nowe 6d - wyskakują z porownaniami tych aparatów do jakiś samochodów, gdzie kupujący generalnie kupuje ten aparat właśnie z powodu porównania auta starego do nowego itp. Co za bzdura, totalnie bezsensu argumeny lepszosci 5dm2 nad 6d i do tego teraz sciemnianie że się sprzedało, a się nie sprzedało...

Dziwi mnie jedno,dlaczego posiadacze 5dmk2 jadą te szóstki, skoro później po sprzedaży swojego kultowego 5dmk2 kupują przeważnie 6d?
    Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 09-08-2013 o 08:39

Bywalec
    Miasto
    Radom

Cytat Zamieszczone przez kurczeblade Zobacz posta
    Śmieszna sprawa wychodzi Ci co wystawiają 5dmk2 określają 6d gorszym technicznie aparatem od piątki i do tego twierdzą że lepszym rozwiązaniam jest kupić w podobnej cenie używane 5dmk2 niż nowe 6d - wyskakują z porownaniami tych aparatów do jakiś samochodów, gdzie kupujący generalnie kupuje ten aparat właśnie z powodu porównania auta starego do nowego itp. Co za bzdura, totalnie bezsensu argumeny lepszosci 5dm2 nad 6d i do tego teraz sciemnianie że się sprzedało, a się nie sprzedało...

Dziwi mnie jedno,dlaczego posiadacze 5dmk2 jadą te szóstki, skoro później po sprzedaży swojego kultowego 5dmk2 kupują przeważnie 6d?
    abstrahując od problemu wyższości świąt Wielkiej Nocy nad świętami Bożego Narodzenia, insynuuje kolega, że tomfoot i sadaman kłamią?
    to chyba do pralni...

Początki nałogu Awatar sadaman
    Miasto
    Tychy

[QUOTE=kurczeblade;1176591]... i do tego teraz sciemnianie że się sprzedało, a się nie sprzedało... [QUOTE]

Cóż, nie zamierzam niczego udowadniać - po prostu się sprzedał CANON EOS 5D MARK II + AKU + CF + MATÓWKA TYCHY (3425427786) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

[QUOTE=kurczeblade;1176591] Dziwi mnie jedno,dlaczego posiadacze 5dmk2 jadą te szóstki, skoro później po sprzedaży swojego kultowego 5dmk2 kupują przeważnie 6d? [QUOTE]

Chyba nie piszesz o mnie mimo że 6-ke kupiłem?
    Pucha i słoki

Początki nałogu Awatar kurczeblade
    Miasto
    Wrocław

[QUOTE=sadaman;1176609][QUOTE=kurczeblade;1176591]... i do tego teraz sciemnianie że się sprzedało, a się nie sprzedało... [QUOTE]

Cóż, nie zamierzam niczego udowadniać - po prostu się sprzedał CANON EOS 5D MARK II + AKU + CF + MATÓWKA TYCHY (3425427786) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

[QUOTE=kurczeblade;1176591] Dziwi mnie jedno,dlaczego posiadacze 5dmk2 jadą te szóstki, skoro później po sprzedaży swojego kultowego 5dmk2 kupują przeważnie 6d?

Chyba nie piszesz o mnie mimo że 6-ke kupiłem?

samych dodatków tam dałeś na około 1000/1200zł :-) zatem nic dziwnego.

ps. nie zwracałem się do Ciebie z tą 6tką, ale są tu tacy :-)

Uprawnienia umieszczania postów