Pokaż wyniki od 1 do 10 z 561

Wątek: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wieluń

Domyślnie Odp: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?

Ostatnio na allegro został sprzedany mój aparat w rozsądnej cenie 5599.
    Stan bliski nowemu z przebiegiem 13800 i oczywiście z gwarancją.

Canon EOS 5D Mark II (2983696659) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Początki nałogu Awatar kurczeblade
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?

Cytat Zamieszczone przez romked Zobacz posta
    Ostatnio na allegro został sprzedany mój aparat w rozsądnej cenie 5599.
    Stan bliski nowemu z przebiegiem 13800 i oczywiście z gwarancją.

Canon EOS 5D Mark II (2983696659) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale to prawie jak nówka, to rozumiem tą cenę. Jeszcze na gwarancji.
    Nie rozumiem tylko używanych, gdzie 2-3lata ktoś macał, aparat formalnie zjechał połowę swojej żywotności, a jest wystawiony za kilka stówek mniej niż obecnie nowy w sklepie.

Ja rozumiem że ktoś 3lata temu płacił za aparat 8tyś. dlatego taką cenę bierze pod uwagę przy sprzedaży, ale kupującego nie obchodzi że on płacił 8w sklepie, jak teraz jest w sklepie za 6.5 ... :P

Szukam dobrej oferty, ale nie śpieszy mi się z kupnem w ciemno zmacanego aparatu, który w każdej chwili może się zepsuć, bo nikt mi wprawdzie nie da gwarancji w jaki sposób był używany (każdy może pisać w aukcjach że chuchał i dmuchał na swoje cacko) Nie widzę sensu, żeby inwestować w używany sprzęt elektroniczny, kiedy obecnie cena używanego body stanowi aż 90% ceny nowego. Zdecydowanie wole odczekać 2-3miesiące i zakupić w sklepie ... tyle

Uprawnienia umieszczania postów