Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
Niemniej pozostanę przy zdaniu, że rzucanie takich dyrdymałów, jakie były w Twojej wypowiedzi (że jak ktoś nie widzi różnicy to powinien się schować, bo nie umie robić zdjęć) jest mało fajne po prostu.
Widać w ogóle nie zrozumiałeś treści. Nie napisałem tego żeby kogokolwiek obrażać czy zarzucać nieznajomość sprzętu. Tu chodzi chociażby o takiego gościa jak Ty, jeżeli nie widzisz różnicy, albo ją widzisz, ale nie ma ona znaczenia, to po co przepłacać.
I nigdzie nie napisałem, że "niech się schowa" czy że "nie umie robić zdjęć" - widać nadinterpretujesz treść (to nie jest fajne) i zostały urażone Twoje wysoko postawione duma i ego. Szkoda, bo nie taki miałem cel a równie dobrze mogę stwierdzić, że zasadność takiego pisania jest większym dyrdymałem.
Zresztą nie równaj się z innymi jak nie korzystasz z AFa, to dość specyficzne i znaczna większość robi zdjęcia inaczej - dopuść czasem taką myśl... fotografia to nie tylko studio, statyka i papieros. Chcesz porównywać 5DIII do 6D kompletnie nie korzystając z funkcji Marka III za którą jest najbardziej chwalony. Czy to nie jest dyrdymał?
A każdy może mieć swoje zdanie, więc tak zostawmy, bo do niczego nie dojdziemy.