Pokaż wyniki od 1 do 10 z 561

Wątek: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?

pacz pan , a ja myślałem ze aparat służy do robienia zdjęć, atu się okazuje ze trzeba focic non stop żeby to miało jakiś sens...
    to ja jako fotoamator nie mogę mieć 5mk3??? Leo why????
    Możesz. Ale potem nie płacz, że za 3 lata nikt nie będzie chciał zapłacić 6k PLN mimo iż ma przebieg 15k. Możesz mieć mi 1Dx. Możesz mieć i kilka 1Dx. Canon 6D wyciął niezły numer chcącym sprzedać 5D mk II.

Początki nałogu Awatar kurczeblade
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Coś mi się zdaje że wyciągasz zbyt pochopne wnioski.
    Po prostu racjonalnie i chłodno patrząc polecanie kupowania czegoś o czym się nie bladego pojęcia jest nadzwyczaj ryzykowne. Aukcji są tysiące i każdy sam musi sprawdzić czy warto czy nie, a nie na zasadzie że tu ktoś wkleja i poleca w ciemno .............
    ....... no chyba że to jego sprzęt ale tedy to już są stosowne kary administracyjne .
    Kupując coś używanego, zawsze jest ryzyko, nie ma znaczenia czy sprzęt mało używany, czy dużo - nigdy nie ma pewności czy prawda jest wiarygodna po stronie sprzedającego- fakt taki że każdy chcę sprzedać swój sprzęt za jak najdrożej i zawsze będzie przedstawiał go w świetle superlatywów:-)

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    Canon 6D wyciął niezły numer chcącym sprzedać 5D mk II.
    Nie tylko 6D, duża część osób, która miała przejść z APS-C na FF zastanawia się czy nie zostać i to dzięki nowością takim jak Sigma 18-35 i na dniach Canon 70D - bo jednak APS-C nie umiera tak jak mu wróżono :-)

Np. taki Nikon D7100 - wystarczy wejść na forum Nikona i poczytać ile osób miało kupić FF a jednak zostali w apsc i zakupili nikona 7100
    Swoją drogą taka sigma 18-35 1.8 to świetny zestaw z n7100- oby nasz canon się popisał 70D
    Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 07-08-2013 o 16:26

Uprawnienia umieszczania postów