Pokaż wyniki od 1 do 10 z 561

Wątek: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?

Cytat Zamieszczone przez Żwirek Zobacz posta
    Ożesz...więc jasne, że to jakiś wałek, ale chyba nadal nie rozumiem zasady działania, skoro sprzedawca bierze pod uwagę odbiór osobisty.
    To wcale nie wygląda na wałek. W obydwu przypadkach konta użytkowników 100%. Wygląda z opisu na to, że nie do końca wiedzą co sprzedają.
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Początki nałogu Awatar kurczeblade
    Miasto
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    To wcale nie wygląda na wałek. W obydwu przypadkach konta użytkowników 100%. Wygląda z opisu na to, że nie do końca wiedzą co sprzedają.
    może komuś się przyfarciło

Tak na marginesie, nowe sklepowe body za 6299zł? :http://allegro.pl/canon-eos-5d-marki...067910008.html

Tutaj macie nówkę 6350zł : http://allegro.pl/canon-5d-mk-ii-bod...058433926.html
    Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 05-03-2013 o 14:37

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Wygląda z opisu na to, że nie do końca wiedzą co sprzedają.
    Tak bo komuś wyłączyli google albo nie umie wpisać w wyszukiwarkę jednego słowa .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Jak to napisał mój przedmówca, nie ma opcji żeby mieli te same zdjęcia. Opcja z gwarancją też bardzo podejrzana. Wg mnie wałek w obu przypadkach.

Uprawnienia umieszczania postów