Pokaż wyniki od 111 do 120 z 561

Wątek: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar kurczeblade
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?

Cytat Zamieszczone przez RTSiak Zobacz posta
    Amatorzy różnie podchodzą do tematu używanych puszek, jak ktoś musi mieć nówkę to tu już wybór 5d2 jest bezsensowny bo w takiej sytuacji różnica w cenie to ok 500zł a przy tej kwocie to jednak nie jest już wiele i raczej każdy woli chyba dorzucić do nowszego modelu, który mimo wszystko oferuje ''więcej i lepiej'', a w każdym razie ma sensowny AF za co ja osobiście dopłaciłbym te 500zł bez wahania (no ale to widzimisię ) Wg mnie używane 5d2 w okolicach 5tyś to mimo wszystko dużo. W każdym razie ja bym a tyle nie kupił i już wolałbym dołożyć tego tysiaka czy półtora do nowego 6d (albo nawet... kulawego d600).

Mnie boli, że mój 7d w jednej chwili poleciał z cena w dół jak szalony, z 5d2 zaraz będzie podobnie (tym bardziej jak pojawia sięużywane 6d, stawiam, że za 4tyś będzie można już spokojnie dostać sensowną, nieprzeoraną sztuke), taka kolej rzeczy.
    Co ja mam powiedzieć ze swoim 50D - którego kiedyś kupowałem za około 4tyś. a teraz ciężko popchnąć za 1500zł a stan dobry ... Niedługo to ktoś w rodzinie za free to body dostanie ...

Mnie strasznie kusi to D600 w zestawie z rewelacyjnym N24-70 2.8 i jeszcze Sigma 85 (więcej do szczęścia nie będzie mi potrzebne)
    Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 25-02-2013 o 16:12

Uprawnienia umieszczania postów