no i kto by tu kupił :> koleś ma drogi sprzęt i 20 komentarzy =) pakować kasę w takich użytkowników to proszenie się o wałka
no i kto by tu kupił :> koleś ma drogi sprzęt i 20 komentarzy =) pakować kasę w takich użytkowników to proszenie się o wałka
11 tys przebiegu + roczna gwarancja + karta cf 4gbza 5000 tysiecy dzisiejszy zakup
stan...jak nowa
Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
zastanawiam sie skąd sie biora takie oferty, bo na allegro takowych jak na lekarstwo
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Moja z allegro właśnie
Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
To miałeś przynajmniej gwarancje, a pech chciał że to było po gwarancji, a jakie prawdopodobieństwo że się popsuł dlatego że był "ref" ?![]()
--- Kolejny post ---
Najlepiej jakby ktoś podjechał był z Wawki i sobie sprawdził
Ma napisane że jest możliwy odbiór za pobraniem, kurier z możliwością sprawdzenia sprzętu, przed zapłaceniem![]()
Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 04-02-2013 o 23:50
Tydzień temu zakupiłem 100GB dysk do laptopa .Sprzedawca pisał że jest nowy w fabrycznym opakowaniu i z gwarancją .Owszem był nowy po ref.w fabrycznym celafonie tylko nie w opakowaniu producenta dysku no i miał gwarancję ale 3-mies sprzedawcy.Jednym słowem dałem się nabrać.
trzeba śledzić aukcje, ceny potrafią się naprawdę sporo różnić, tak naprawdę o wartości sprzętu decyduje kupujący, to że ktoś wystawia sprzęt za cenę "x" to wcale nie znaczy ze tyle to jest warte, dla przykładu: w zeszłym tygodniu grip BG-E6 do 5dmk2 na jednej aukcji sprzedał sie chyba za 560 a chwile pozniej na innej za 470, stan obu byl idealny.
pozdrawiam
Przemek
Na nokaut.pl są nówki po 6770 niewielka różnica od tego gościa z allegro to może być prawda że 5mkII tanieją.