Wygląda na to, że nastąpiło cudowne rozmnożenie. Zdjęcia nawet podobne do tego co wygrał Żwirek.
Body Canon EOS 5D mark II NOWY. 24MS GWARANCJI ! (3077477003) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tylko gwarancja o 1 dzień krótszado 02.03.2015...
No nic, tylko kupować, zwłaszcza, że "Aparat wysyłam dowolnym kurierem lub oddaje w przypadku odbioru osobistego" hy hy!
Ostatnio edytowane przez swishu ; 04-03-2013 o 23:32
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Czy ja wiem czy tanio? Z takim przebiegiem??
No właśnie. Więc jak do tej ceny doliczymy powyższą rezerwę na serwis to robi się cena mało używanego body. Ja bym wolał właśnie takie rozwiązanie.
... i ciągle ten stres, że jest podwyższone ryzyko zepsucia się migawki
Obiektywy spokojnie kupowałem używane, nie wiem czemu ale ciężej mam z body raczej ...
--- Kolejny post ---
Nie, d600 ponoć już od nowości rozpada się na kawałeczki od wewnątrz, które sypią się na matryce)
Ale miałem okazje bawić się Nikonem d600 i 24-70 2.8 i jestem zakochany w tym zestawie, szczególnie w pracy AF - zawszę pierdziałem że mi tylko wystarczy środkowy punkt AF ze względu na przyzwyczajenie. Ale po przebadaniu dokładnie innego sprzętu, stwierdziłem że sam się okłamywałem - rozpływałem się gdy d600 i 24-70 cichutko,szybko i celnie ostrzył "wszystkimi" bocznymi punktami w przeróżnych warunkach. Niestety na 5dmk3 nie brak kaski
Startuje dopiero w świat FF i D600 oferuję mi dużo więcej niż 6D i dużo więcej niż 5dmk2 gdzie za używane kilkuletnie body "w dobrym stanie" trzeba zapłacić około 5.000zł - Nikon D600, nówka ze sklepu 6.200zł do tego dokładam używanego Nikkora 24-70 2.8 za 4.000-4500zł i mam świetny zestaw za atrakcyjną cenę.
Co do "paprochów" wole mieć świadomość o nich, niż w używanym 5dmk2 nie mieć świadomości co się z nim wcześniej działo i co się może stać.
Swoją drogą, D600 egzemplarz który testowałem, jest mojego dobrego znajomego, który zrobił tym aparatem około 30tyś zdjęć i matrycę ma czystą jak łza, twierdzi że od początku nie miał takich problemów.
Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 05-03-2013 o 13:19