Pokaż wyniki od 151 do 160 z 294

Wątek: Czy warto kupować jeszcze 5D classic ?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Czy warto kupować jeszcze 5D classic ?

Cytat Zamieszczone przez poli_x Zobacz posta
    To ciekawe co piszecie,jak rozmawialem z gosciem na temat tego aparatu to powiedzial mi ze jest jakis trik programowy na osx ktory pozwala odczytac przebieg 5d,oczywiscie nie wierzylem mu do konca zaproponowalem nawet ze wezme aparat,wysle na swoj koszt do serwisu i jesli serwis stwierdzi ze przebieg wynosi wiecej niz 10k to anulujemy zakup a gosciu zwraca mi pieniadze.Zgodzil sie,oczywiscie takie cuda panowie nie w Polsce,obecnie przebywam w Irlandii.
    średnio czasem tygodniowo mnie i innym osobom wychodzi 300 zdjęć - daje to rocznie: 10.800 klapnięć! Jakoś nie uwierzę, że aparat który produkowano od roku 2005 do ca 2008 (czyli powiedzmy, że ma minimum 5 lat a max nawet 8) zrobił tylko 5.500 klapnięć ???

Ktoś go bardzo chyba nie lubił :P

z ciekawości zapytam cena powyżej 3k zł ?

cuda to pod innym adresem

Nie chciałbym nikogo urazić, ale naprawdę obecnie nie widzę żadnych podstaw, aby kupować I mark zamiast II mark. 5D I mark to znakomity aparat (użwywałem go wiele lat i nigdy mnie nie zawiódł!) ale jego czas jak wszystko na tym swiecie najzwyczajniej minął...

oczywiście dobry fotograf zrobi zdjęcie drzwiami od stodoły, ale czasem LV i nowsza matryca z wyższym ISO pozwoli wyjść poza ograniczenia poprzedniej wersji - to IMO

Pozdrawiam ^^
    Ostatnio edytowane przez candar ; 08-03-2013 o 11:43
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów