Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: który zestaw będzie dla mnie lepszy... Waszym zdaniem? :)

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: który zestaw będzie dla mnie lepszy... Waszym zdaniem? :)

Cytat Zamieszczone przez Gregolius Zobacz posta
    Oczywiście ten szeroki kąt Nikona jest najlepszy, z tą dynamika nie robiłbym takiego dramatu. Każdy z zestawów ma wady i zalety ale dziwne że wydając tyle kasy na sprzęt nie wie czego się chce Wybór ten i ten jest dobry ,kwestia preferencji o których tu piszą inni, Ja miałem podobny dylemat czy opylić wsio C i kupić N. Zostałem nie żałuje 5d III to maszynka wart swojej kasy
    mówiąc szczerze nie mam pojęcia co Cie w tym tak dziwi - wiem czego chcę......dobrych wyników i mieć w rękach na tyle dobry sprzęt by reszta zależała już tylko ode mnie. Dlatego właśnie użytkowników podobnych zestawów pytam o mozliwie najbardziej obiektywną i gdy trzeba krytyczną opinię bo czymże jest moje macanie body w porównaniu z kogoś kilkuletnim doświadczeniem. czy nawet rocznym w przypadku tych akurat body

Początki nałogu

Domyślnie Odp: który zestaw będzie dla mnie lepszy... Waszym zdaniem? :)

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    Nie wiem jak jest w Nikonie, nigdy nie miałem. Znam natomiast opinię użytkowników Pro, że Canon ma lepsze stałki, Nikon zoomy.
    Co do zoomów chyba to już sie zmieniło

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez yapa Zobacz posta
    mówiąc szczerze nie mam pojęcia co Cie w tym tak dziwi - wiem czego chcę......dobrych wyników i mieć w rękach na tyle dobry sprzęt by reszta zależała już tylko ode mnie. Dlatego właśnie użytkowników podobnych zestawów pytam o mozliwie najbardziej obiektywną i gdy trzeba krytyczną opinię bo czymże jest moje macanie body w porównaniu z kogoś kilkuletnim doświadczeniem. czy nawet rocznym w przypadku tych akurat body
    Oczywiście.Prawda jest taka że będziesz zadowolony z jednego i drugiego zestawu. Kwestia ergonomii to już prywatne preferencje.Tego za ciebie nikt nie wybierze.
    CANON Laik

Uprawnienia umieszczania postów