Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Canon C100 w praktyce

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Canon C100 w praktyce

Jeśli mówimy o reportażu to ja porównuję do kamer powiedzmy broadcastowych.
    Nie wyobrażam sobie innej pracy jak pełen manual z trzema pierścieniami. Przy pewnej wprawie da się tak pracować w repo (ewentualnie przy lekkim wspomaganiu automatem typu np. push auto), a po pewnym czasie trudno sobie wyobrazić inaczej . Dlatego dla mnie praca z eLką czymś takim byłaby sporym wyzwaniem .
    Inna rzecz że do celów do jakich zostało to stworzone film, teledyski, etiudy na ogół jest czas żeby wszystko ustawić więc zwykłe EF-y wystarczą w zupełności.
    Jeszcze inna kwestia to przyzwyczajenia zawodowych filmowców gdzie obiektywy zaprojektowane tak jak Cine to standard i pewnikiem to mieli na myśli jak je projektowali - szkoda, że nie zapomnieli też o tym że jak dla filmowców to cena ma być rodem z Hollywood .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

sv
    Guest

Domyślnie Odp: Canon C100 w praktyce

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    . Dlatego dla mnie praca z eLką czymś takim byłaby sporym wyzwaniem .
    Zobacz tutaj (gostek sobie nieźle radzi z ręki):

EDIT - brak filmu na Vimeo

My już od czterech sezonów kotlety ślubne elkami kręcimy i jakoś nie narzekam :-)
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 15-11-2020 o 23:03 Powód: brak filmu na Vimeo

Uprawnienia umieszczania postów