bitwa narodów to 200 lat temu pod Lipskiem (się działa), a tu jakieś średniowiecze odchodzi
autor zapomniał szerokiego kąta?
bitwa narodów to 200 lat temu pod Lipskiem (się działa), a tu jakieś średniowiecze odchodzi
autor zapomniał szerokiego kąta?
To był oficjalny tytuł imprezy + drugi człon "Rycerskie Mistrzostwa Šwiata" . Co do szerokiego kąta , niestety nie posiadałem w owym czasie żadnego szerokiego szkiełka.
Ciężko było też robić z dużej odleglości tym co miałem, było dużo ludzi z aparatami, kamerami którzy wchodzili w kadr. Sporo takich fotek niestety wylądowało w koszu.
Mariusz
7D, 5D, 100 24-105; 70-200
bawię się o RR od 9 lat, i od 4 fotografuję masę imprez, więc da się bez problemu zrobić zdjęcia bez osób z aparatami w tle:] obróbka mi się nie podoba, zbyt ostro, mało kolorów- średniowiecze było bardzo kolorowe. Następnym razem nie zapomnij polara, bo niweluje masę odpić z uzbrojenia (poza tym wypolerowanym na błysk- niehistorycznie notabene;p)
no i najważniejsze: widząc wątek z BN myślałem że będą jakieś ciekawe i ostre zdj z bohurtów i innych starć, w końcu o to tam chodzi! (tam taka obróbka by mi może pasowała:])
Z Markiem, Elą, Nikosiem i czterdziestką na karku przemierzam świat....