Cytat Zamieszczone przez gama Zobacz posta
Wyznaję zasadę " Jak już krytykujemy to trzeba napisać co jest nie tak, żeby wszyscy skorzystali".
To jest twoja zasada, nie każdy musi ją wyznawać. Co do tego jeszcze jeżeli coś ci się nie podoba NIE MUSISZ tego rozciągać, mozesz zwyczajnie powiedzieć ze ci się nie podoba, ja np nigdy bym nie założył różowej koszulki bo mi siępoprostu nie podoba , tak samo ze zdjęciami, NIE PODOBA MI SIĘ, dziekuje, jezeli to nie satysfakcjonuje to poprostu olej to , proste, jedni beda achowc inni hejtować a niektórzy sie nie odezwą
Cytat Zamieszczone przez gama Zobacz posta
Wiem, że wiedza kosztuje bo sam się w moim 56 letnim życiu przekonałem. Ale jak by tak podchodzić do życia to byśmy zatracili uczucia i tylko kasa by się liczyła.
Fajnie jest dostawać coś za darmo od kogoś ale sami już nierzadko to dajemy, zawsze chcemy aby było ładnie i pięknie pod nas . Myśle że jeżeli dasz coś od siebie na tym forum, chociażby podejscie jakim bedziesz tutaj pisać, zamiast fochować się że tracisz wiare, że sprzedasz sprzęt i pojdziesz łowić ryby itp to poprostu nie napawa nikogo chęcią do poświęcania ci czasu, a dodatkowo na siłe mówienie ludziom OCENCIE I POWIEDZCIE CO JEST NIE TAK nigdy niekończy sie dobrze,

Wrzucając prace licz sie z tym ze tutaj mało osób które beda pisać naprawde sensownie. zazwyczaj wypowiedzi są zwięzłe, lakoniczne, określajace czy sie jest spoko czy do kitu i tyle. Profesjonalni fotografowie nie czesto maja czas siedziec na forum i dla kazdego amatora mpisac co ma robic zeby byc profi, ja nie jestem, ale dam ci rade, idz robić zdjęcia,