Cytat Zamieszczone przez gama Zobacz posta
Drodzy forumowicze, czegoś tu nie rozumiem. Czemu mają służyć te potyczki słowne. Myślałem że ludzie zajmujący się fotografią prezentują trochę większy poziom kultury niż przeciętny.
Zacytuje pewną postać z filmu matrix, WITAM W PRAWDZIWYM ŚWIECIE , a może bardziej w swiecie forum internetowych
Niestety trochę się zawiodłem, jest tu porę osób, którzy w ogóle ni potrafią jej używać nie mówiąc o jakiejkolwiek pomocy. Mam wrażenie, że piszą po toby pokazać „jaki to ja jestem dobry”.
czasem brak pomocy jest lepszy bo może sam sie zmotywujesz do poswiecenia czasu i znalezienia odpowiedzi, to tak jak pisanie ściag a ich kserowanie, kiedy je piszesz to sie uczysz podsiwadomie
Jeżeli tak to podziel się swoją wiedzą a nie odsyłaj do innych. Nie chcę tu robić wycieczek personalnych.
Bywam na różnych forach gdzie ludzie potrafią i chcą sobie pomagać. Tu niestety bywa różnie.
Wiedz jest czyms czego nie dotkniesz, niektórzy mają ją z własnego doswiadczenia inni np bywając na wielu kursach za niemałe pieniadze nie są chetni na od tak dawanie kazdemu porady oraz tego za co nieraz zapłacili, nie czułbys się głupio gdyby ktoś przyszedł do ciebie i powiedział ej weś mi powiedz jak mam zrobić zeby zarabiać tyle co ty i robićto co ty, tylko nie odsyłaj mnie do ksiazek i szkółek tylko powiedz dokładnie, ale tak sszybko bo nie mam czasu na wycieczki

Trochę wiecej dystansu, ja słucham hejtuuuuuuuuu caly czas , i albo nauczysz sie z tym zyc albo nie wystawiaj prac na światło dzienne i publiczne, proste, pokaz rodzinie, bliskim znajomym, wrzuc na fb. Poświęć troche czasu na to co chcesz osiągnąc, zdjęcia to nie jest wysłuchanie kilku porad i juz stajemy się pro, tutaj nie ma instrukcji obsługi, wyznaczonego schematu, chociaz moze jest. Nazywa się RÓB ZDJĘCIA, więc sorry za to co napisze ale przestań się mazać, jesteś dorosłym facetem , status dziadka (nie wiekowo) posiadasz a ja jako pewnie 2 razy młodszy facet mówi ci zebys schował chusteczke do kieszeni i wział aparat w ręce. chcesz pomocy, pisz na priv, pomoge jak tylko bede mgół, hejt olej, wrzucaj foty na fourm