Pokaż wyniki od 1 do 10 z 71

Wątek: [gama] Wnuczka

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie Odp: [gama] Wnuczka

Wątek zdjęciowy zamienił się w bzdurną dyskusję i wzajemne docinki na kilku frontach. Chyba nie o to chodzi. Owszem, zdjęcia są kontrowersyjne, ale jeżeli autor nie chce wysłuchać konstruktywnej krytyki i podjąć działań do poprawienia swojego stylu, to należałoby już chyba to zakończyć. Nikt z nas póki co nie jest artystą pokroju Michała Anioła, żeby jechać tak po biednym autorze wątku.

Gama, nie zniechęcaj się, większość dobrze radzi. Pooglądaj różne galerie z fotografią dziecięcą, portretową. Poczytaj tematyczne książki, artykuły. Popróbuj skopiować to i owo. Masz świetny sprzęt, teraz do tego podciągnij umiejętności i będzie OK. Nie wchodź w dyskusję, bo skoro zdecydowałeś się tu umieścić swoje fotki, musisz sobie zdawać sprawę, że krytyka się pojawi. Jeżeli tego nie dopuszczasz, to lepiej zamknąć temat i rób dalej tak jak robisz i ciesz się z tego. To ma być Twoja przyjemność.

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta
    To jest twoja zasada, nie każdy musi ją wyznawać. Co do tego jeszcze jeżeli coś ci się nie podoba NIE MUSISZ tego rozciągać, mozesz zwyczajnie powiedzieć ze ci się nie podoba, ja np nigdy bym nie założył różowej koszulki bo mi siępoprostu nie podoba , tak samo ze zdjęciami, NIE PODOBA MI SIĘ, dziekuje, jezeli to nie satysfakcjonuje to poprostu olej to , proste, jedni beda achowc inni hejtować a niektórzy sie nie odezwą
    Owszem, zasad krytyki nie ma. Ale pisząc, że Ci się nie podobają co wnosisz? NIC.
    Ostatnio edytowane przez Matsil ; 22-03-2014 o 21:39
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Uprawnienia umieszczania postów