Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: pierwsza lustrzanka

Mieszany widok

Domyślnie Odp: pierwsza lustrzanka

No pewnie, że będę walił seriami i pewnie aparat popsuje prędzej czy później ale po to kupuje tańszy aby się na nim uczyć.
    Nie ukrywam tego, że żaden ze mnie fotograf, nie to co Wy.

becekpl - aparat próbuje dopasować do swoich potrzeb, dlatego pozwoliłem sobie napisać tutaj post, aby pogadać na ten temat, z Wami, profesjonalistami
    jeżeli zrobiłem coś niezgodnego z regulaminem, to wybacz.

A propos tej matrycy, no Panowie, polecacie mi konkretny model aparatu wiec stwierdziłem ze będziecie wiedzieli o czym piszę.

EDIT:
    bo dopiero doczytałem
    Tak Andrzeju, fotografia to krew, pot i łzy (a przy okazji sporo satysfakcji jak się jakieś zdjęcie uda). Więc przemyśl to jeszcze. Sam aparat zdjęć nie zrobi. Co więcej możesz pojechać i pogody nie będzie. Więc na nic się nie nastawiaj poza przygodą.
    Myślę ze na Seszelach o pogodę martwić się nie muszę.
    Ostatnio edytowane przez andrzej_24 ; 26-05-2013 o 13:54

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Cytat Zamieszczone przez andrzej_24 Zobacz posta
    ... żaden ze mnie fotograf, nie to co Wy.
    ...aby pogadać na ten temat, z Wami, profesjonalistami ...
    Nie wyciskaj ze mnie łez proszę, bo mi się literki zlewają w jeden niecenzuralny wyraz. Natomiast pogadać jak najbardziej wskazane jest.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Nie wyciskaj ze mnie łez proszę, bo mi się literki zlewają w jeden niecenzuralny wyraz.
    To lepiej niech się nie zlewają.

Trochę więcej dystansu Panowie.

Coś już napisał Awatar Goranick
    Miasto
    Bielsko

No pewnie, że będę walił seriami i pewnie aparat popsuje prędzej czy później ale po to kupuje tańszy aby się na nim uczyć.
    Nie ukrywam tego, że żaden ze mnie fotograf, nie to co Wy.

becekpl - aparat próbuje dopasować do swoich potrzeb, dlatego pozwoliłem sobie napisać tutaj post, aby pogadać na ten temat, z Wami, profesjonalistami
    jeżeli zrobiłem coś niezgodnego z regulaminem, to wybacz.

A propos tej matrycy, no Panowie, polecacie mi konkretny model aparatu wiec stwierdziłem ze będziecie wiedzieli o czym piszę.

Nie ma się co denerwować (i pisać głupot o "profesjonalistach" itp)
    Sam trzaskałem seriami przy pierwszej syfrówce. Na pierwszych wakacjach z lustrem zabrakło miejsca na kartach... pomijając to, że do wywalenia było 95% z kilku tysięcy pstryków(!!!) już samo przeglądnięcie ich wszystkich było męczące. I za jellyeater - wcale nie były jakieś duzo lepsze od kompakta. Myślałem, że kupno lustrzanki to panaceum na lepsze zdjęcia - niestety tak (od razu) nie jest.
    becekpl ma trochę racji - podobnych wątków już napewno jest kilka, tylko trzeba troszkę poszperać (zresztą nie tylko na CB)
    Matryca jak matryca (czy w 650D czy w 60D) - na początek na pewno "będzie Pan zadowolony"...
    ...sprzętu kupa, tyko fotograf d...

Uprawnienia umieszczania postów