a kiedy w sprzedaży oryginalny grip?
a kiedy w sprzedaży oryginalny grip?
Kiedy to nie wiadomo ale cena za to kosmiczna.
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
No gdzieś się tam niby pojawił, ale w tę cenę to się wierzyć nie chce (ok. 200 PLN drożej niż do 5d mk III):
Canon pojemnik na baterie BG-E13
Czyżby już był działający zamiennik akumulatora do 6D, czy ktoś tego używa z 6D?
AKUMULATOR LP-E6 CANON 5D MKII 7D 60D CHIP 6D W-wa (3069592053) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Może zanim podrzucisz linka, to chociaż przeczytasz?
UWAGA: akumulator działa również w najnowszym EOS 6D, ale współpracuje z nim tak jak akumulatorki bez chipa (czyli nie pokazuje stanu naładowania, oraz nie ładuje się w oryginalnej ładowarce)
A ja kupiłem HAMA 77387 (LP-E6) po wcześniejszym kontakcie z ich infolinią i potwierdzeniem kompatybilności na stronie https://pl.hama.com/portal/action*28...cleId*29111694 no i z 6D problem ten sam "Komunikacja z aparatem jest nieprawidłowa" i ładowarka szaleje :-(
Ja kupiłem trzy sztuki chinczyków FB (nazwa firmy) i działają bez problemów i rejestruje się w 6D. Patrząc na to że koszt jest ze 3 razy mniejszy, to nawet jak pociągną trochę krócej to nie będzie problemu.