Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Grupowe szkolenie z retuszu w Gdyni - 23 marca

Domyślnie Grupowe szkolenie z retuszu w Gdyni - 23 marca

Jak część z Was pewnie kojarzy robię indywidualne warsztaty z retuszu (high end retouching). Info znajdziecie w temacie na forum lub pełne info na stronie.

Do tej pory osoby z północnej części Polski miały problem, bo to kawał drogi do mnie, a nie każdy jest zainteresowany wzięciem udziału w wersji online. Jednak 23 marca przyjeżdżam do Gdyni, gdzie będę robił warsztaty grupowe dla Canon Foto Klubu. Jeśli ktoś z Canon-board chciałby się przyłączyć to zapisy są otwarte dla wszystkich, a jako że to szkolenie grupowe, a nie indywidualne, to i cena atrakcyjniejsza. Jeśli ktoś jest w Canon Foto Klub to może się zapisać bezpośrednio na ich stronie.

W sprawie tych warsztatów nie piszcie do mnie. Organizacją tego wydarzenia zajmuje się Piotr Szczepaniak, e-mail: kiray@foto-ps.pl i to on udzieli potrzebnych informacji.

Temat zatwierdzony przez Fomaga.

Domyślnie Odp: Grupowe szkolenie z retuszu w Gdyni - 23 marca

Powoli kończą się zapisy, więc przypominam że jest opcja wzięcia udziału w takim szkoleniu.

Domyślnie Odp: Grupowe szkolenie z retuszu w Gdyni - 23 marca

Do szkolenia zostało już tylko 8 dni. Z tego co widzę na stronie klubu, znajdzie się jeszcze miejsce dla dwóch osób, więc jak ktoś jest chętny, to może się zgłosić do organizatora (info w pierwszym poście).

Dla przypomnienia warsztaty prowadzę ja, a moje portfolio można zobaczyć tutaj: Tomasz Pluszczyk lub ogólnie poczytać o moich sesjach tutaj: Tomasz Pluszczyk - Fotografia beauty i fashion (to raczej o sprawach oświetleniowych).
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 15-03-2013 o 18:32

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów