Nie ma na co się obrażać :} tylko trzeba nad sobą pracować Konstruktywne rady zawsze mile widziane
Robię w RAW ale jak pisałam, wiem że to nie wina aparatu tylko moich nie umiejętności.
Aparat mam dobry szkło też, teorie też ogarniam, wydaję mi się że aktualnie muszę uczyć się na swoich błędach i robić dużo zdjęć a przede wszystkim słuchać i czytać rad na bieżąco z różnych środowisk, jak napisałeś w pracach innych łatwo wytykać błędy a u siebie często ich się nie zauważa.
Ale chyba jeszcze nie dorosłam do tego aby być bezlitosną dla swoich kadrów, potrafię zostawić zdjęcie które jest nie poprawne ale spodoba mi się jego pewien fragment i koniec kropka nie mogę go wyrzucić :}.
Łudzę się że jeśli nie będę trzymała się tak sztywno kanonów to może szybciej wpadnę na ścieżkę którą mam podążać bo póki co to szukam i to bardzo .
Z tą modelką na pewno będę jeszcze coś tworzyć, świetnie mi się z nią współpracowało i na 99% w podobnej stylistyce ponieważ wiem że bardzo dobrze się w niej czuje i myślę że widać to na zdjęciach a i ja bardzo lubię zdjęcia stylizowane na ten klimat.