Mam następujący problem:
Po zrobieniu 189 zdjęć (RAW) Canonem 5d mark I + karta SanDisk Extreme IV aparat nadal wykonywał zdjęcia lecz ich nie zapisywał na kartę.
Po restarcie aparatu na wyświetlaczu pojawił się komunikat Err 02 i aparat się zawiesił. Po wyłączeniu i wyciągnięciu karty próbowałem zgrać do komputera zdjęcia za pomocą czytnika.
W rezultacie skopiowało się 170 zdjęć zaś przy próbie skopiowania zdjęć nr 163-182 wyswietlił się komunikat:

Nie pomogły próby zgrania zdjęć:
- przy użyciu innego czytnika
- na innym komputerze
- skanowanie karty chkdsk, Digital Image Recovery, itp (wszystkie użyte programy zawieszały się przy około 53% postępu)
- przekładka karty do innego body powoduje zawieszenie

Dodam, że na innej karcie aparat zapisuje zdjęcia bez żadnego problemu (można je przeglądać, kopiować, itp). Dziwnym jest, że zdjęcia, których nie da się skopiować można oglądać na wyświetlaczu aparatu, a na komputerze za pośrednictwem czytnika już nie. Nie mam jak podłączyć 5d na Windows 7, ponieważ po włożeniu wtyczki USB do portu automatycznie pojawia się komunikat o braku/nieprawidłowym sterowniku i aparat zostaje odłączony ("nie widać" go w Menedzerze Urządzeń, jak również w innych miejscach jak Mój Komputer, itp.)

Czy ktoś ma jakieś pomysły/sugestie - jak rozwiązać powyższy problem tj. zgranie pozostałych 19 zdjęć z karty?