Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Czy warto dokupić 50mm

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    SR

Domyślnie Odp: Czy warto dokupić 50mm

Bosiek mialem 50tke ver.II i nic sie nie rospadlo,nie rozsypalo.nie wiem jak sie obslugujesz z obiektywami ale moją po roku uzytkwania swoja sprzedalem z zyskiem i z tego co wiem to nadal od pol rku nadal jest w czestym uzytku.plastik to fakt,problem z AFem to fakt,problemy z ostroscia to fakt ale jezeli chodzi o wytrzymalosc plastik-fantastik jest "twardzielem;-) "

Domyślnie Odp: Czy warto dokupić 50mm

Cytat Zamieszczone przez axidus821 Zobacz posta
    Bosiek mialem 50tke ver.II i nic sie nie rospadlo,nie rozsypalo.nie wiem jak sie obslugujesz z obiektywami ale moją po roku uzytkwania swoja sprzedalem z zyskiem i z tego co wiem to nadal od pol rku nadal jest w czestym uzytku.plastik to fakt,problem z AFem to fakt,problemy z ostroscia to fakt ale jezeli chodzi o wytrzymalosc plastik-fantastik jest "twardzielem;-) "
    Gdybym kupił nowe szkło pewnie by było ok, natomiast ja kupowałem używki - nigdy żadne szkło mi się nie popsuło rozpadło itd. a ten plastik fantastic w pierwszym wypadku po 24h pstrykania poprostu się rozpadł, a drugi po 3 dniach - efekt ten sam, przednia soczewka z kawałkiem plastiku wyskoczyła. ot tak. Można rozkręcić i sprytnie złożyć, wystawić na sprzedaż i liczyć że rozpadnie się po jakimś czasie nie obciążając poprzedniego właściciela... na takie przypadki trafiłem ja

Teoria potwierdzona na dwóch egzemplarzach. 50'ka w wersji I jest o niebo lepiej wykonana.
    Ostatnio edytowane przez bosiek ; 21-01-2013 o 00:38

Uprawnienia umieszczania postów