http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3169112.html
bez komentarza...
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3169112.html
bez komentarza...
pogielo ich czy co?
niech sie wezma do roboty a nie kase wydaja na taki cellepiej by zrobili jakby dali ta kase na ten uniwersytet.
RYDZYK - sprzedaj maybacha a kase daj na ta swiatynie!
az sie odechciwa wszystkiego czytajac takie gown* co nasi politycy wyrabiaja![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
rece opadaja ...noz w kieszeni sie otwiera ...granat sam uzbraja ...zyc sie odechciewa ...ech![]()
zawsze twierdzilem ze katolicyzm to zlo![]()
a juz wogle sie odechciewa jak nie masz nic wspolnego z wiarą katolicką. a pisze się że jest w Polsce wolnośćZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Are you brave enough?
O ja nie moge, macie tego wiecej? Obejrzalem i po prostu ze smiechu brzuch mnie boli. Genialne...Zamieszczone przez GaGacek
A co do swiatyni - skandal. Ale w tym kraju to juz mnie chyba nic nie zdziwi. Szczegolnie z taka koalicja.
nie wiem czy to takie smieszne. jesli bedzie tak dalej to nie wiem gdzie zajdziemy. UE wysmiewala nas i beda to robic jasli nie zmienimu swojego postepowania, mowa tu o politykach ktorzy sprawoja wladze, ale czy to mazna nazwac ''sprawowanie wladzy''? chyba nie. to jest poprostu ewidentna glupota i idiotyzm! oni poprostu sie nie nadaja do niczego!!!Zamieszczone przez djtermoz
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
A propos:Zamieszczone przez djtermoz
Przychodzi J.Kaczyński, A. Lepper i R. Giertych do knajpy
Kelnerka podchodzi i pyta sie co podać
J. Kaczyński - Schabowy z ziemniakami i surówka
Kelnerka - A przystawki ???
J. Kaczyński - Przystawki ? Aaa... przystawki zjedzą to samo
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
To jest tylko urywek tego co było pokazane w prawie godzinnym programie "UWAGA" na TVN'ie.Zamieszczone przez djtermoz
Była cała historia ojca derektora. Szkoda słów; byłem zbulwersowany...
"Raus" typowo polskie słowo. Uzywane tylko i wyłącznie przez prawdziwych Polaków. Wielkie jest miłosierdzie tych "jedynie prawdziwych katolików" BRAWO.Zamieszczone przez GaGacek