Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
Zainwestuj 20zł w 3 kabelki i się zaraz okaże, że micro masz bardziej popularne ;-)
PS. Rozpisałam moje pytanie gdzieśtam przed Akustykiem (którego nota bene popieram na całej linii oporu przeciwko programom katalogującym zawartość inaczej niż po tym jak ją na dysk wrzuciłam ;-)) i mnie olali :P
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Mirku android. Ze sprawdzoną obsługą głosową. Micro USB to już przeszłość.
Ekran dotykowy daje pewne możliwości kontekstowe, czego nie będzie nigdy na stałej. W założeniu poprawia to ergonomię, choć rzecz jasna decyzja czy jest wygodne czy nie zależy od użytkownika. Z bezpieczeństwem nie ma jednak nic wspólnego. Im ludzie robią bardziej niebezpieczne rzeczy, tym bardziej uważają i nie przekłada się to spadek bezpieczeństwa. Ciekawe badania robiono na ten temat w USA.
To już chyba standard w smartphone. Przynajmniej nie tych od Apple. Lepszy taki standard niż żaden.5. Wspomniane micro USB, wolałbym normalne mini.![]()
To jak Pani wrzuci będzie niezmienne. Kwestia wyświetlania owej zawartości. Można sobie korzystać z drzewa katalogowego, wszak jest masa odtwarzaczy działające w ten sposób. Przyzwyczajenie drugą naturą. Jednak bądźmy choć trochę obiektywni. Mówienie, że drzewo folderów jest lepsze od biblioteki, która daje dodatkowo ze 20 innych kryteriów przeglądania, okładki, noty, opisy, poprawne znaki diakrytyczne, nawet nie jest już śmieszne.
Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 22-01-2013 o 14:03
Doskonale to działało w mojej poprzedniej Nokii E61. Niestety w N8 już nie działa. Moge sobie mówić z dowolnym akcentem i intonacją a efekt jest zupełnie identyczny, jak w tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=5FFRoYhTJQQ
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
genialny filmik![]()
R8, 35, 50, 85