Pokaż wyniki od 1 do 10 z 212

Wątek: Pytanie: Wybór telefonu?????

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Pytanie: Wybór telefonu?????

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta

Do iTunes ludzie są uprzedzeni, nie rozumiem tylko dlaczego - chyba dla zasady
    Zapewne
    Nie cierpię synchronizacji, narzucania i innego katalogowania przez urządzenie (soft: tjunsy i inne zuny). Kabel w usb i rzut w folder.
    Lubie mieć muzę w 30 folderach, posortowane tak jak chce, bez udziwniania i kombinowania (chmur także), którym jest dla mnie ww rozwiązanie.
    Nie każdy kocha biblioteki.
    Widać mam uczulenie na jabłka, ale nie lobbuje na rzecz np. mandarynek :grin:

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Cytat Zamieszczone przez kosdkp Zobacz posta
    Nie cierpię synchronizacji, narzucania i innego katalogowania przez urządzenie (soft: tjunsy i inne zuny). Kabel w usb i rzut w folder.
    Lubie mieć muzę w 30 folderach, posortowane tak jak chce, bez udziwniania i kombinowania (chmur także), którym jest dla mnie ww rozwiązanie.
    Nie każdy kocha biblioteki.
    Przyzwyczajenia to nasza 2ga natura. Ja z tych dziwnych nawyków wyleczyłem się po przesiadce na OSX - okazało się że da się prościej, a myśli można zaprzątać innymi rzeczami, niż to gdzie jest dany plik lub folder

Widać mam uczulenie na jabłka, ale nie lobbuje na rzecz np. mandarynek :grin:
    Jabłka są zdrowsze od mandarynek

Dla rozluznienia atmosfery poki nie zgestniala

Bywalec

Cholera mój itunes jakiś dziwny, bo muze mam w folderach, albumach etc.
    5Dmk3, 60D, 16-35L/4, 35L, 100L/2.8, 85/1.8, 50/1.4, 24-105L, 17-85, 580EX II

Uprawnienia umieszczania postów