Strona 14 z 22 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 212

Wątek: Pytanie: Wybór telefonu?????

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Pytanie: Wybór telefonu?????

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Na wciskanej klawiaturze na pewno nie jest to prostsze. Myślał Pan nad sterowaniem głosowym?
    tez mysle, ze to jedyne sensowne rozwiazanie, kwestia sprawdzenia w praktyce czy dziala.

smyranie lapa po ekranie badz klawiszach podczas jazdy... absolutnie nie. pomijajac nawet bezpieczenstwo, to po prostu jest niewygodne...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    plyte mozna bylo komus pozyczyc do posluchania albo sobie zabrac do auta. mozna bylo tez wlozyc do starego odtwarzacza albo do dowolnego urzadzenia wyposazonego w szczelinke CD i jakis glosnik, chocby to bylo w kafelku w lazience wbudowane i mialo napisane Made in Ziang-Ciang.

w itunesach cyfrowa dystrybucja jest juz zamknieta. nieco za bardzo, nawet biorac pod uwage obawy przed lewymi tresciami...
    A plik można? Proszę, na litość, nie przypisywać wszystkich plag egipskich iTunesowi. Zresztą, jak wielokrotnie pisałem, nie ma*żadnego przymusu korzystania z iTunes. Co ciekawe iTunes najbardziej ogranicza w wolności i wyborach tych którzy go nie używają.
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    5. Wspomniane micro USB, wolałbym normalne mini.
    Zainwestuj 20zł w 3 kabelki i się zaraz okaże, że micro masz bardziej popularne ;-)

PS. Rozpisałam moje pytanie gdzieśtam przed Akustykiem (którego nota bene popieram na całej linii oporu przeciwko programom katalogującym zawartość inaczej niż po tym jak ją na dysk wrzuciłam ;-)) i mnie olali :P
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Mirku android. Ze sprawdzoną obsługą głosową. Micro USB to już przeszłość.

Miasto
    Białystok-Warszawa

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    smyranie lapa po ekranie badz klawiszach podczas jazdy... absolutnie nie. pomijajac nawet bezpieczenstwo, to po prostu jest niewygodne...
    Ekran dotykowy daje pewne możliwości kontekstowe, czego nie będzie nigdy na stałej. W założeniu poprawia to ergonomię, choć rzecz jasna decyzja czy jest wygodne czy nie zależy od użytkownika. Z bezpieczeństwem nie ma jednak nic wspólnego. Im ludzie robią bardziej niebezpieczne rzeczy, tym bardziej uważają i nie przekłada się to spadek bezpieczeństwa. Ciekawe badania robiono na ten temat w USA.

Pełne uzależnienie

5. Wspomniane micro USB, wolałbym normalne mini.
    To już chyba standard w smartphone. Przynajmniej nie tych od Apple. Lepszy taki standard niż żaden.

Miasto
    Białystok-Warszawa

Cytat Zamieszczone przez najeli Zobacz posta
    PS. Rozpisałam moje pytanie gdzieśtam przed Akustykiem (którego nota bene popieram na całej linii oporu przeciwko programom katalogującym zawartość inaczej niż po tym jak ją na dysk wrzuciłam ;-)) i mnie olali :P
    To jak Pani wrzuci będzie niezmienne. Kwestia wyświetlania owej zawartości. Można sobie korzystać z drzewa katalogowego, wszak jest masa odtwarzaczy działające w ten sposób. Przyzwyczajenie drugą naturą. Jednak bądźmy choć trochę obiektywni. Mówienie, że drzewo folderów jest lepsze od biblioteki, która daje dodatkowo ze 20 innych kryteriów przeglądania, okładki, noty, opisy, poprawne znaki diakrytyczne, nawet nie jest już śmieszne.
    Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 22-01-2013 o 14:03

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Myślał Pan nad sterowaniem głosowym?
    Doskonale to działało w mojej poprzedniej Nokii E61. Niestety w N8 już nie działa. Moge sobie mówić z dowolnym akcentem i intonacją a efekt jest zupełnie identyczny, jak w tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=5FFRoYhTJQQ
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

genialny filmik
    R8, 35, 50, 85

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Doskonale to działało w mojej poprzedniej Nokii E61. Niestety w N8 już nie działa. Moge sobie mówić z dowolnym akcentem i intonacją a efekt jest zupełnie identyczny, jak w tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=5FFRoYhTJQQ
    https://www.youtube.com/watch?featur...sxHTApw#t=287s
    www albo tez flickr

Strona 14 z 22 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów