Pokaż wyniki od 91 do 100 z 212

Wątek: Pytanie: Wybór telefonu?????

Widok wątkowy

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie Odp: Pytanie: Wybór telefonu?????

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    Ten ekosystem poza który nie możesz wychylić nosa jest straszny.
    Można - ale po co kombinowac, skoro wszystko działa? Dla zasady, zeby było po Twojemu?

A potem przejściówki po 199$ za sztukę.
    Ale kupiłeś już jakąś, czy tak se zrzędzisz przy wieczorze?

W czym iPhone 4 było rewolucyjne? Poza spartoloną anteną?
    Na dzien dobry Retina. O reszcie doczytasz z netu porównując z iPhone 3/3Gs. Bo jak byś nie zuwazył pisałem o rewolucyjności względem produktów Apple, a nie całego rynku. A z zasięgiem wiekszych problemów nie miałem, ale ja to chyba wybrany jestem bo ani mi sie "ajfony" nie zacinają, ani nie wyginają ... cuda!

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez kaindox Zobacz posta
    A gdzie ja pisałem że miał plazmę?
    Blad ze nie mial i ze znow kupil LCD, albo co gorsza LED

Cytat Zamieszczone przez kaindox Zobacz posta
    Czacha, po twoich wypowiedziach dokładnie widać dla kogo jest Iphone, tzn dla takich co przynajmniej dwukrotnie przekraczają średnią krajową i nie chce im się/nie potrzebują/nie mają czasu szukać tańszych rozwiązań.
    Dla tych co dochodzą do średniej krajowej Iphone jest zwykle sposobem na podniesienie statusu społecznego.
    Bo przy odrobinie czasu i chęci można mieć więcej za mniej
    W zaglądanie do portfela może się nie bawmy - od tego jest urząd skarbowy (tfu, tfu). Ja telefon zawsze kupuję w abonamencie, wiec zamożność nie ma tu nic do rzeczy. Zreszta nie uwazam sie za osobe zamozna. Jestem po prostu wygodny i wolny czas lubię poświęcać na inne pierdoły które sprawiają mi więcej frajdy, niż konfigurować telefon

Kiedyś bawiłem się w konfigurowanie i składanie komputerów i Bog wie co jeszcze, ale dziś mi się po prostu nie chce. Nie mam pojęcia ile GHz ma mój telefon i nie potrzebuję tego wiedzieć, nie wiem też ile ma rdzeni... bo to tylko telefon. Kogo do cholery interesują rdzenie w telefonie?!? Wiem że w Androidzie ma to znaczenie, bo soft jest wymagajacy i telefony sobie z nim radzą. Nawet SGS3 tnie przy przewijaniu ekranów, ładowaniu kontaktów i innych rzeczach i żeby to zniwelować trzeba wgrywać mu jakieś customy czy jak to tam się nazywa. Takie rzeczy w iPhone się po prostu nie dzieją. Wyjmujesz telefon i działa tak jak powinien bez konieczności ingerowania w soft. Ale pewnie zaślepiony jestem marketingiem i tak na prawdę rwie bardziej niż Android
    Ostatnio edytowane przez Czacha ; 21-01-2013 o 19:13

Uprawnienia umieszczania postów