Można - ale po co kombinowac, skoro wszystko działa? Dla zasady, zeby było po Twojemu?
Ale kupiłeś już jakąś, czy tak se zrzędzisz przy wieczorze?
Na dzien dobry Retina. O reszcie doczytasz z netu porównując z iPhone 3/3Gs. Bo jak byś nie zuwazył pisałem o rewolucyjności względem produktów Apple, a nie całego rynku. A z zasięgiem wiekszych problemów nie miałem, ale ja to chyba wybrany jestem bo ani mi sie "ajfony" nie zacinają, ani nie wyginają ... cuda!
--- Kolejny post ---
Blad ze nie mial i ze znow kupil LCD, albo co gorsza LED
W zaglądanie do portfela może się nie bawmy - od tego jest urząd skarbowy (tfu, tfu). Ja telefon zawsze kupuję w abonamencie, wiec zamożność nie ma tu nic do rzeczy. Zreszta nie uwazam sie za osobe zamozna. Jestem po prostu wygodny i wolny czas lubię poświęcać na inne pierdoły które sprawiają mi więcej frajdy, niż konfigurować telefon![]()
Kiedyś bawiłem się w konfigurowanie i składanie komputerów i Bog wie co jeszcze, ale dziś mi się po prostu nie chce. Nie mam pojęcia ile GHz ma mój telefon i nie potrzebuję tego wiedzieć, nie wiem też ile ma rdzeni... bo to tylko telefon. Kogo do cholery interesują rdzenie w telefonie?!? Wiem że w Androidzie ma to znaczenie, bo soft jest wymagajacy i telefony sobie z nim radzą. Nawet SGS3 tnie przy przewijaniu ekranów, ładowaniu kontaktów i innych rzeczach i żeby to zniwelować trzeba wgrywać mu jakieś customy czy jak to tam się nazywa. Takie rzeczy w iPhone się po prostu nie dzieją. Wyjmujesz telefon i działa tak jak powinien bez konieczności ingerowania w soft. Ale pewnie zaślepiony jestem marketingiem i tak na prawdę rwie bardziej niż Android![]()