Zwłaszcza jak gubi zasięg... Piszę o 4S. Nadal ma z tym problemy. Może obdrapująca i gnąca się 5 nie ma.Rzeczywiście aż przykro czytać posty napisane takim językiem. iPhone pod wieloma względami jest lepszym telefonem. Choćby kontakt z urządzeniem sam w sobie jest niezwykle przyjemny.
iPhone są dla ludzi którzy lubią przepłacać i widzą wszędzie cebulę. :P Generalnie to pain in the ass. Ostatnio do mnie dzwoniła koleżanka jak zgrać jakieś pliki z dyktafonu, tak jak zdjęcia nie działało. Sama stwierdziła, że teraz to pójdzie do iCentrum a potem kupi Samsunga.
Kwestia gustu. Te ostre krawędzie mi osobiście się nie podobają.iPhone jest ładny,
Androida włączasz i działa. Niesamowite. Nic nie trzeba robić. Za to możesz na przykład zmienić tapetę na co nie pozwala Windows Phone czy tam 8.
Polecam HTC z jednego powodu. Dają darmowy program z mapami. Bardzo fajne na wycieczki zagraniczne. Ściągasz przed wylotem plik do kilkuset MB i potem ładnie to hula z GPS. Warto.
--- Kolejny post ---
Na poczetek trzeba małą kartę SIM skombinować. Albo ultra małą. To tak w ramach wyjęcie z pudełka. HEH LOL.Ze wzgledu na gabaryty, prostote, bezkonfilktowa obsluge oraz to co produkt oferuje prosto po wyjeciu z pudelka zdecydowanie namawiam na iPhone.
On tak to wszystko bierze. :Pczy ja się odnoszę do Ciebie czy do IOS a Ty wszystko bierzesz personalnie jak dziecko ...