Pokaż wyniki od 31 do 40 z 212

Wątek: Pytanie: Wybór telefonu?????

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar subbar
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Pytanie: Wybór telefonu?????

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    tylko ze hejtujesz Apple co 2gi post jak nastolatek. Nie rozumiem tylko po co?
    Potestuj nawigacje google tam gdzie nie ma zasiegu... Do nawigowania sa programy do nawigacji, a nie mapy Google czy iOS.
    1. nie hejtuje tylko wykazuję wady - bawi mnie jak ludzie potrafią bronić wadliwych rozwiązań, dla niektórych nie istnieje świat poza apple i gotowi go bronić jak pies kości. Jak im strona nie działa to nie telefon jest winny ale strona nie warta użytkownika ipona, jak navi fabryczna jest do bani to brońmy navi płatnej,
    2. mapy da się pobrać na androidzie - ale po co to wiedzieć ... przecież iphone jest lepszy.

Cytat Zamieszczone przez bartek_ Zobacz posta
    ile kosztuje taka aplikacja? Bo to chyba jedna z nielicznych rzeczy poza dzwonieniem i przeglądaniem internetu, która byłaby potrzebna. Pozatym chciałbym polączyć telefon kablem audio jack z radiem samochodowym. Zastanawiam się czy iphone będzie rozpoznawał zwykłą mp3 przekonwertowaną z youtube?
    1. tomtom mnie kosztował około 70 euro na ipada, aktualizacja nowej wersji za 50 euro,
    2. kablem się da,
    3. mp3 - jedynie jeśli przepuścisz przez iTunes - nie da się wgrać bez tego do telefonu żeby działało, czyli odpada wgranie u kolegi czy w kafejce bez wcześniejszej instalacji i logowania się do systemu iTunes - pozostaje problem jak będziesz chciał przesłać przez bluetooth bez hackowania telefonu i masę innych ograniczeń ...

Cytat Zamieszczone przez Smok Zobacz posta
    To tak jak z fotografią, wchodzisz w system po całości, body i obiektywy, podobnie jest z komputerami, tabletami i telefonami, aby w pełni z nich czerpać, z pełnej integracji, trzeba się zdecydować na jakiś sytem, jedynymi wielkimi graczami są windoza i apple, mieszanie nie ma sensu.
    i to w zupełności popieram - wydaje się idealnym podsumowaniem.
    Ostatnio edytowane przez subbar ; 20-01-2013 o 13:04
    "Wiem, że sądzicie, iż rozumiecie to, co myślicie, że powiedziałem, ale nie jestem pewien, czy zdajecie sobie sprawę, że to, co do was dotarło, nie jest tym, co myślę."
    A. Greenspan

Uprawnienia umieszczania postów